Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Lento -aikataulu:

Finnairin lento

5.12 Helsinki – Berliini AY 1435 klo 17.35 – 18.35

8.12. Berliini – Helsinki AY 1438 klo 17.50 – 20.45

 


Torstai 5.12.

Finnairin reittilennolla Berliiniin. Opas ja bussi vastassa kentällä, josta kuljetus hotelliin ja majoittuminen huoneisiin.

Perjantai 6.12.

Aamiainen. Lähtö hotellilta oppaan kanssa kaupunkikiertoajelulle. Kierroksen aikana nähdään mm. ostoskatu Kurfürstendamm, jossa on KaDeWe-ostoskeskus. Berliinin Mitte-kaupunginosassa on arkkitehtuurinen kohokohta Potsdamer Platz, Museumsinsel, viehättävä Gendarmenmarkt, Hackescher Markt, lasikupuinen Reichstag (valtiopäivätalo), Unter den Linden -bulevardi ja tietenkin Berliinin maamerkki Brandenburgin portti. Loppupäivä aikaa omatoimisesti tutustua Berliinin tarjontaan.

Lauantai 7.12.

Aamiainen. Lähdetään oppaan kanssa kokopäiväretkelle Potsdamiin. Tehdään kierros Neues Palais'n palatsissa ja vieraillaan Potsdamin joulutorille. Päivän aikana nautitaan kolmen ruokalajin lounas. Noin klo 17.00 takaisin Berliiniin ja hotelliin.

Sunnuntai 8.12

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Lähtö oppaan johdolla tutustumaan joulumarkkinoihin kävellen ( mm. Gendarmenmarkt-aukiolle, Alexanderplatzille, ). Matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen. Berliini joulumarkkinat on perinteinen joulunalusajan tapahtuma. Markkinoilla on kaikki perinteiset joulutorin elementit: puiset pienet torimökit, jouluherkut sekä ilmassa leijuva makea tuoksu sekä  savenvalajia, seppiä, lasinpuhaltajia sekä monia muita käsityöläisiä, joiden tuotteisiin voi tutustua.  Alexanderplatzin joulutorilla sijaitsee myös Euroopan suurin joulupyramidi, jossa on yli viisi tuhatta valoa.Markkinoiden jälkeen nautitaan lounas kaupungilla. Lounaan jälkeen paluu hotellille, josta bussikuljetus lentokentälle. (ilman opasta). Paluulento takaisin Suomeen, jonne saavutaan illalla.

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »