Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Helsinki – Los Angeles AY001 klo 16.40–17.40
San Francisco – Helsinki AY012 klo 19.10 – 15.50+1
+1 = perillä seuraavana päivänä


Torstai

Lähtö klo 16:40 Finnairin suoralla lennolla Los Angelesiin, jonne saapuminen klo 17.40. Englanninkielinen assistentti vastassa lentokentällä ja opastaa bussiin. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

Perjantai

Aamiainen hotellissa. Kaupunkikiertoajelu Los Angelesissa, jolloin vieraillaan kaupungin kuuluisilla nähtävyyksillä mm. Hollywood Walk of Famella, Hollywood merkillä, Melrose Avenuella, Sunset Stripilla ja Santa Monicassa (kesto n. 6 h). Ilta vapaa.

Lauantai

Aamiainen hotellissa. Lisämaksullinen retki Universalin Studioille. Studioilla kohtaa elokuvista tunnettuja hahmoja ja tunnelmia, niin menneiltä kuin nykyisiltä ajoilta. Esimerkiksi ´Universal Studio Hollywood´s House of Horrors´ tarjoaa pelottavan elämyksen, jonka aikana saa huutaa samalla kun kävelee kaikkien aikojen pahimpien kauhuelokuvien läpi. Hinta 225 €/hlö sisältäen bussikuljetukset ja sisäänpääsylipun.

Hinta edellyttää minimi 15 henkilön osallistumista retkelle.

Sunnuntai

Aamiainen hotellissa. Los Angeles jää tänään taakse, kun suuntaamme Santa Ynez Mountains – vuorten halki San Simeoniin ja vieraillaan Hears Castle – linnassa, rikkaan sanomalehtipomon William Randolph Hearstin talossa, jossa on runsas kokoelma antiikkiesineitä ja taideaarteita noin $50 miljoonan arvosta. Majoittuminen hotelliin.

Maanantai

Aamiainen hotellissa. Matka jatkuu kohti San Franciscoa. Matkalla nähdään Monterey Peninsulan jylhä kauneus ja ihastuttava Carmelin kaupunki, joka on suosittu pakopaikka mm. kirjailijoille ja artisteille. Matkan kohokohta on vaikuttava noin 10 km:n ajomatka Montereylle, josta on näkymät mm. Cypress Pointiin. Kanjoni, joka ympäröi Monterey Bayta on syvempi kuin Grand Canyon ja suojaa runsasta merielämää. Saapuminen San Franciscoon ja majoittuminen.

Tiistai

Aamiainen hotellissa. Kaupunkikiertoajelu, jolla nähdään ihastuttavan San Franciscon tärkeimpiä nähtävyyksiä kuten Golden Gate -silta, Chinatown, Fisherman´s Wharf -alue, Presidio - kansallispuisto, taidepalatsi ja North Beach. Vierailu myös Alcatrazin kuuluisalla vankilasaarella.

Keskiviikko – torstai

Aamiaiset hotellissa. Vapaa päiviä, jolloin voi tehdä ostoksia San Franciscon lukuisissa kaupoissa Union Squarella tai tehdä lauttamatkan ihastuttavaan Sausalitoon, joka on kiehtova kylä taidegallerioineen, erikoisine kauppoineen ja merenrantaravintoloineen sekä upeine näkymineen lahden poikki San Franciscoon.

Perjantai

Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen puoleenpäivään mennessä. Iltapäivällä bussikuljetus hotellista lentokentälle, ilman opasta. Illalla lento kohti Helsinkiä.

Lauantai

Aamulla saapuminen Helsinkiin.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »