Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kanarian saaret

 

Gran Canaria

Gran Canarialla on varmasti jokaiselle jotakin! Saarella voi nauttia niin hyvästä säästä, loistavasta ruuasta, uimisesta kuin ostoksistakin. Gran Canarian suosituimmassa matkakohteessa Playa del Inglesissä löytyy tekemistä jokaiselle mihin kellonaikaan tahansa. Päivisin elämä keskittyy pitkien hiekkarantojen läheisyyteen. Rantakatu on aurinkoa palvovien lomalaisten ohella täynnä lukuisia baareja, ravintoloita ja kauppoja. Iltaisin nämä muuttuvat kylän kuuluisan yöelämän kohteiksi, jossa juhlitaan auringonnousuun asti. Gran Canaria sopii myös vauhdikkaalle lomailijalle, joka nauttii rantaloman lisäksi myöskin erilaisista teemapuistoista kuten lintu- ja palmupuisto Palmitos Parkista.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 789 €/hlö (Playa del Ingles)
7 vrk alk. 708 €/hlö (Maspalomas)

Hintaan sisältyy 

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa, all inclusive. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Teneriffa

Teneriffalla ei tunneta talvea! "Ikuinen kevät", ihastuttava luonto ja lumoavan kauniit maisemat, upeat rannat ja hyvät harrastusmahdollisuudet ovat Teneriffan saaren vetonauloja. Koillisesta puhaltava pasaatituuli, päiväntasaajan läheisyys, Golf-virta ja ympäröivä meri antavat Teneriffalle ainutlaatuisen ja samalla tasaisen ilmaston. Saaren 3718 metriä korkean tulivuoren, Teiden, etelärinteen ilmaston on syystäkin kehuttu yhdeksi maailman parhaimmista.  Myös maisemat tällä aurinkoisella saarella ovat ainutlaatuiset. Teiden kansallispuiston alueella kohoaa tämä koko Espanjan korkein vuori, joka hallitsee koko saaren maisemaa, ja sen huipulta voi kirkkaana päivänä nähdä koko Kanarian saariryhmän. Sen rinteitä peittää rehevä kasvillisuus, ja saaren pohjoisosaa värittää vehmaat viljelykset, jyrkät laaksot ovat jossain vihreän kasvillisuuden peittämiä, jossain karua aavikkomaisemaa. Orotavan laakson kauneus on kuin luonnon taideteoksesta, ja kaiken yllä hehkuu lämmin aurinko - melkein aina.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 565 €/hlö (Playa de las Americas)

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa *** huoneistohotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 565  €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kanarian saaret

7 vrk alk. 565  €/hlö

Thaimaa

6 vrk alk. 950 €/hlö