Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Karibian saaret

 

Aruba & Curacao

Alankomaiden Karibian saariin kuuluvat Aruba ja  Curaçao ovat syvänsinistä Karibiaa parhaimmillaan. Saaret sijaitsevat Karibian hurrikaanialueen ulkopuolella Venezuelan edustalla tarjoten miellyttävän lomailuympäristön keskilämpötilan pysytellessä tasaisesti 28-30 astetta ympäri vuoden. Aruban valkohiekkaisilla rannoilla, saaren karun kauniissa sisäosassa ja siirtomaailmeensä säilyttäneessä pääkaupungissa eletään ikuista kesää ympäri vuoden. Aruba toivottaa lämpimästi tervetulleeksi niin häämatkalaiset, pariskunnat kuin lapsiperheetkin. Curacaolla voit yhdistää niin kaupunki-, aktiivi- kuin rantalomankin. Saaren pääkaupunki on Willemstad, jonka rakennusten arkkitehtuuri on hollantilaisvaikutteinen. Saarella on loistavat edellytykset rantalomailuun ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten sukellukseen, sillä sitä ympäröi lämpimät vedet ympäri vuoden. Curacao on mitä mainioin kohde trooppiseen rantalomaan, sillä saarella on miellyttävä ilmasto, vehreä, palmujen ja kukkien värittämä kasvillisuus ja myös loistavat ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä.

Esimerkkihinnat

Aruba 7 vrk alk. 1325 €/hlö
Curacao 7 vrk alk. 1205 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

​Barbados

Eksoottinen Barbados viehättää matkailijoita upeilla rannoillaan ja rennolla tyylillään. Barbados sijaitsee Atlantin ja Karibianmeren välissä, ja se kuuluu Pieniin Antilleihin. Värikkäitä taloja, luksushotelleja, valkoisia hiekkarantoja, huojuvia palmuja ja turkoosia vettä, sokeriruokopeltoja... Barbadoksella viihdyt varmasti, nauttien rantaelämästä ja hyvästä ruoasta.

Esimerkkihinnat

5 vrk alk. 1295 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 5 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

St. Maarten

Pohjoisosaltaan Ranskalle ja eteläosaltaan Hollannille kuuluva St. Maarten on leppoisa trooppinen saari Karibialla n. 240 km Puerto Ricosta itään. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, eli yhdessä näitä kahta osaa kutsutaan nimillä ”St.-Martin/St. Maarten”, ”St. Martins” tai yksinkertaisesti koodilla ”SXM” suosituimman lentokentän koodin mukaan. St. Maartenille vierailijat tulevat nauttimaan mutkatonta rantalomaa. Kiireettömyyden lisäksi saari on tunnettu mukavista ostosmahdollisuuksistaan, kasinoistaan sekä pohjoisosan ranskalaisten ravintoloiden parhaista herkuista merenelävineen. Lisäksi saarella on yksi maailman omalaatuisimmista uima-rannoista, jossa voi seurata lentokoneiden nousuja ja laskuja. Valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmut, kristallinkirkkaat vedet ja Karibian saarille omaleimainen, rento tunnelma takaavat onnistuneen loman!

Esimerkkihinnat

6 vrk alk. 1480 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 9 vrk jaetussa kahden hengen huoneistossa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 1205 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Karibian saaret

7 vrk alk. 1205 €/hlö

Montenegro

4 vrk alk. 445 €/hlö