Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu:

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 07.45-10.00
Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 15.30-18.00

Perjantai 12.11.
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS:llä  klo 07.45-10.00. Laiva lähtee Katajanokan terminaalista. Saapuminen Tallinnaan, jossa opas vastassa. Satamasta lähdetään tutustumaan Kriss Egliten sekä Tiina Talumehen studioihin. Kriss Eglite on tunnettu virolaistaiteilija ja korusuunnittelija, joka tunnetaan erityisesti sormuksistaan.  Hänen suunnittelemansa korut ovat trendikkäitä ja hyvälaatuisia, ja suosiota Virossa suuren yleisön keskuudessa lisää myös kilpailukyinen hintataso. Toinen vierailukohde on muotisuunnittelija Tiina Talumehen studio. Hän on tämän hetken tunnetuimpia ja suosituimpia virolaisia suunnittelijoita, ja hänen pukujaan nähdään mm. presidentin vastaanotoilla, häissä ja muissa juhlissa. Tällä hetkellä, kun koronan vuoksi ei ole ollut suuria tapahtumia, on studiolla alettu suunnitella ja myydä myös arkisempia käyttövaatteita. Vierailujen jälkeen majoittuminen Park Inn by Radisson Central -hotelliin keskustassa.

Lauantai 13.11.
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdetään Tallinnan ulkopuolelle, Raasikun villakehräämö-lankatehtaalle ja sen tehtaanmyymälää. Tallinnassa käydään myös Karnaluks-käsityökaupassa ostoksilla ja suunnataan sitten Saku Suurhallille Martin markkinoille, jossa on aikaa omatoimisesti tutustua markkinakojuihin ja työpajoihin. Markkinoilta kuljetus takaisin keskustaan. Iltaa voi viettää vaikkapa Estonia-teatterissa, Iloinen leski -operetin tunnelmissa. Kysy lippuja!

Sunnuntai 14.11.
Hotelliaamiainen. Päivällä vieraillaan taiteilija Marja Matiisenin tilkkutyöstudiolla. Hän on harjoittanut tilkkutyötekniikkaa jo pitkään, ja tekee mm. peittoja ja takkeja, ja nykyisin myös tyylikkäitä farkkuja. Marja Matiisen on kirjoittanut tilkkutöistä kirjoja, ja uusin teos on vasta ilmestynyt kirja farkkujen tekemisestä. Studiolla näkee hänen tuotteitaan, saa vinkkejä ja opetusta oma tilkkutöitä varten, ja mukaankin voi ostaa hänen töitään. Matiisenin studiolta kuljetus satamaan, josta Viking XPRS lähtee klo 15.30. Helsinkiin Katajanokan terminaaliin saavutaan klo 18.00.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 75 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää. Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »