Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Käsityömatka Pohjois-Viroon

Matka pieneen ja idylliseen Rakveren "ritarikaupunkiin" vie usein ajatukset taiteeseen. Kaupunkikuvaa hallitsee valtaisa Tarvas-härkäpatsas. Virolaisen kuvanveistäjä Tauno Kangron veistämä patsas painaa peräti seitsemän tonnia ja sen lienee suurin eläinpatsas koko Baltiassa. Tällä matkalla päästään tutustumaan Rakveren ja Pohjois-Viron moniin, houkutteleviin käsityön ystävien retkikohteisiin; eikä  pelkästään valmiisiin käsitöihin, vaan vaikkapa materiaalien syntysijoihin maatiloille lampaineen ja vuohineen, unohtamatta pieniä perinteisiä tehtaita ja näyttelyitä. Viron perinnekäsityöt ovat jo monelle tulleet tutuiksi, mutta ammennettavaa löytyy vieläkin runsaasti yhä persoonallisempiin käyttötarkoituksiin. Käsityön harrastajien on vaikeaa olla tämän matkan jälkeen suunnittelematta omia uusia tuotoksia, inspiraationaan tämän matkan näkymät, ideat, värit, pinnat, materiaalit ja mallit. Onneksi useista retkikohteista löytyy myös myymälä sitä kaipaaville.

Matka-ajankohta ja hinta

21.-23.10.2021 (to-la) 255 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Wesenberghissä
  • hotelliaamiaiset, yksi illallinen, yksi lounas ja kahvit
  • paikallisen, suomea puhuvan oppaan palvelut Viron kuljetuksilla ja retkikohteissa
  • vierailut Raasikun villakehräämöllä, Liliina-pellavakeskuksessa, Mäehansun maatilalla, Jaaniojan käsityötilalla, Jollerin käsityöliikkeessä, Sagadin kartanossa, Virumaan käsityökeskuksessa ja Pihlamäen museossa

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huoneen lisämaksu 70 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • ateriat ja hytit laivalla, kysy lisää toimistostamme

Varaa matkasi tästä!

21.10.2021 - 23.10.2021
255 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?