Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu:

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 10.30 – 13.00
Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 17.00 – 19.30

Torstai 21.10. 
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS:llä klo 10.30-13.00. Laiva lähtee Katajanokan terminaalista. Saapuminen Tallinnaan, jossa bussi ja opas vastassa. Lähtö bussilla Tallinnan satamasta kohti Raasikun vanhaa villakehräämöä, josta voi ostaa edullisesti erilaisia lankoja kiloittainkin. Tehdas on toiminut 1930-luvulta alkaen, ja siellä näkee paikan päällä villalangan valmistustapoja. Elektronisia laitteita ei ole tänne tuotu, vaan tuotanto hoidetaan perinteisillä työkaluilla. Kehräämöstä jatketaan suoraan Rakvereen. Vieraillaan Liliina-liinakeskuksessa, jossa valmisttaan Lina-tuotteita käsityönä sekä koneilla. Myymälän puolella ostettavissa kauniita tuotteita sekä tarvikkeita. Päivällinen, majoittuminen hotelliin.

Perjantai 22.10. 
Buffet-aamiainen. Aamiaisen jälkeen vieraillaan Mäehansun maatilalla, jossa kasvatetaan lampaita ja vuohia. Niiden villasta valmistetaan kauniita käsityötuotteita sekä juustoja. Nähdään maatilan alueet sekä käsityötilat. Samalla kauniilla Lahemaan seudulla vieraillaan seuraavaksi  Jaaniojan käsityötilalla. Siellä valmistetaan käsityönä kukkakuviollisia monen paksuisia takkeja, sekä muita kekseliäitä käsitöitä. Tuotteita saa myös ostaa. Kolmas kohde on käsityötarvikkeita ja käsitöitä myyvä Jollerin käsityöliike Sagadissa. Samalla vierailemme myös Viron erässä kaunimmassa kartanossa-Sagadin kartanossa. Lounas päivän aikana, paluu Rakvereen.

Lauantai 23.10.
Buffet-aamiaisen jälkeen vierailu Virumaan käsityökeskuksessa Rakveressa. Keskuksessa on alueen suurin alan myymälä, ja siellä myydään kaikkia käsityötarvikkeita, lisäksi valmiita tuotteita, kuten villatakkeja, kansallispukuja, sepän työpajan tuotteita, keramikkaa ja puutöitä. Paikassa saadaan tietoa  myös valmistajista. Päivän viimeinen paikka on Pihlamäen museo matkalla Tallinnaan. Siellä nähdään  vanhanaikainen, lapsuudestakin tutunnäköinen maatila ja käsityötuotteita. Täällä pidetään kahvitauko. Tallinnaan saapuminen, jossa omatoimista aika ostosten tekoon. Viking XPRS lähtee klo 17.00. Helsinkiin Katajanokan terminaaliin saavutaan klo 19.30.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 75 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »