Kaunis Lissabonin rannikko

Portugali kiehtoo erilaisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Portugalin kohta 900-vuotisen historian aikaisten rakennustaiteen monumenttien rikkaus on hämmästyttävän suuri, ja levittäytyy koko maahan linnoituksina, linnoina, luostareina ja kirkkoina. Maa elää historiassa ja nykyhetkessä ja sen vieraanvaraisten, ystävällisten ihmisten huoleton elämäntapa tarttuu hetkessä myös vierailijaan. Atlantin suulla, Tejo-joen varrella sijaitsevassa Lissabonissa on historiaa, perinteikkyyttä ja viehättävää ajan patinaa, mutta myös  kiinnostavaa, kosmopoliittia nykymenoa. Perinteet näkyvät ja kuuluvat  monella alalla, vaikkapa musiikkia kovasti ihaillaan. Pop-tähti Madonnakin osti täältä kodin. Portugalin pääkaupunki on kodikas ja tuttavallinen, tunnelmaltaan kiireetön ja nautiskeluun yllyttävä.  Majoitus tällä matkalla on valittu Lissabonin lähistöltä lomakaupunki Cascaisista ihan meren rannalta, aikaa jää hyvin myös rentoutua tässä upeassa maisemassa Atlantin äärellä. Kaikki huoneemme ovat merelle päin.


Matka-ajankohta ja hinta: 

3.-8.5.2019 (pe-ke) 1.079 €/hlö kahden hengen huoneessa

Yhden hengen huoneen lisämaksu 370 €. Yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • TAP Portugalin reittilennot Helsinki-Lissabon-Helsinki veroineen
  • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg ja ateriat lennoilla
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 5 yötä
  • aamiaiset ja 2 lounasta retkipäivinä (sis. vesi ja viini)
  • 2 retkeä suomenkielisen oppaan johdolla

Hintaan ei sisälly matkavakuutusta. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).


.

Varaa matkasi tästä!

03.05.2019 - 08.05.2019
1079 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

San Francisco

7 vrk alk. 1180 €/hlö

Kaupunkilomat

Qatar

alk. 980 €/hlö