Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kenian safari ja Mombasa

Afrikan perinteisin safarikohde on Kenia. Monipuolinen luonto ja eläimistö houkuttelevat maahan luonnosta kiinnostuneita matkailijoita. Itäisessa Afrikassa sijaitsevan Kenian suurin rikkaus onkin sen upea luonto ja eläimistö. Maisemat vaihtelevat savanneista melkein aavikoiksi ja sademetsiksi sekä jopa vuoristoiksi, korkeimmat huiput ovat kolmen kilometrin korkeudessa. Safareilla pääsee tutustumaan Afrikan ainutlaatuisiin eläimiin kansallispuistoissa ja suojelualueilla, kuuluisin näistä Masai Maran kansallispuisto. Täällä voit tarkkailla villieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Upean safariloman jälkeen jatkat matkaasi Intian valtameren äärelle, valkoisille hiekkarannoille, Mombasaan.

Esimerkkihinnat

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • lentokenttäkuljetukset Nairobissa ja Mombasassa
  • 1 yön majoitus Nairobissa, 3 yön täysihoitosafari, 4 yön majoitus Mombasassa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

HUOM! Keniaan tarvitaan viisumi, jonka suomalaiset saavat Nairobiin saavuttaessa. Hinta 50 USD, maksetaan käteisellä paikan päällä.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kenia

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Malta

4 vrk alk. 320 €/hlö