Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Keväinen Gdansk

Itämeren rannalla sijaitseva Gdansk on Puolan rannikon suurin ja merkittävin kaupunki. Gdanskilla on pitkä, vaiheikas ja värikäs, myöskin sotaisa historia takanaan.  Se tunnetaan vanhana, merkittävänä hansakaupunkina ja vapaakaupunkina, jota Napoleonkin aikanaan kutsui "avaimeksi kaikkeen". Kaupunki oli hyvin kansainvälinen kaupunki aina toiseen maailmansotaan saakka, ja tunnettiin siihen asti Danzigin nimellä. Toinen maailmansota muutti kaiken, sehän alkoi nimenomaan täältä Gdanskin ja pohjoisen Puolan alueelta. Sota tuhosi kaupungin ja lähialueet lähes täysin, ja kaikki vanhat rakennukset ovat sodan jälkeen jälleen rakennettuja. Tämän päivän Gdansk on eloisa ja kaunis kaupunki, jonka alueella on puolisen miljoonaa asukasta. Gdansk 
kuuluu ns. Kolmoiskaupunkiin, jonka muut kaupungit ovat Sopot ja Gdynia.  Gdanskin vanha kaupunki on suhteellisen pieni, ja siellä on paljon kauniita, vanhan tyylin mukaan jälleen rakennettuja taloja, ja tietysti myös uudemman arkkitehtuurin aikaansaannoksia. Vanhan kaupungin alueella on myös mukavia kahviloita ja ravintoloita. 


Matka-ajankohta ja hinta: 

21.-24.5.2020 (ti-pe) 565 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Gdansk-Helsinki veroineen turistiluokassa 
  • lentokenttä- ja muut ohjelman mukaiset kuljetukset 
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa 
  • hotelliaamiaiset
  • kävelykierros Gdanskin vanhassa kaupungissa.
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huonelisä 135 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  • opastettu retki Kolmoiskaupunki 60 €/hlö. Edellyttää vähintään 15 henkilön ryhmää. 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

21.05.2020 - 24.05.2020
565 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Rooma

3 vrk alk. 240 €/hlö

Kaupunkilomat

Gardajärvi

1265 €/hlö