Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kevätmatka Pärnuun ja Georg Ots 100 -oopperagaalaan

Rakastetun ja arvostetun laulajan Georg Otsin syntymästä tulee 2020 kuluneeksi 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan Virossa upeilla Georg Ots 100 -gaalakonserteilla. Pärnun gaalailta järjestetään Pärnun konserttitalossa 19.3.2020. Georg Ots aloitti oopperauransa 1944, jolloin hän lauloi Jevgenij Onegin -oopperassa. Siitä tuli hänen suosituin roolinsa. Estonia-teatterin solistina hän aloitti vuonna 1945. Ots oli Neuvostoliitossa kaikkien oopperatalojen suosikkiesiintyjä, ja hän esiintyi paljon etenkin Moskovan Bolshoi-teatterissa. Ots oli myös tunnettu konserttilauluja, ja hänen ohjelmistoonsa kuului mm. Schubertin, Musorgskin ja Tshaikovskin sävellyksiä. Ots esiintyi sujuvasti usealla kielellä: viron, venäjän ja suomen lisäksi hän lauloi myös saksaksi, ranskaksi ja italiaksi. Georg Ots esiintyi uransa aikana myös monissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Suomessa Ots tunnetaan hyvin myös kevyemmän musiikin esittäjänä. Hän vieraili Suomessa ensimmäisen kerran 1951, ja ensimmäinen suomenkielinen levytys oli Saarenmaan valssi ja Kalastajan laulu vuonna 1957. Myös mm. Muuttuvat laulut, Rakastan sinua, elämä sekä Moskovan valot ovat hänen upeita ja unohtumattomia tulkintojaan.


Matka-ajankohta ja hinta

18.-20.3.2020 (ke-pe) 260 €/hlö                                      

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 80 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • bussikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa 2 vrk, hotelli Pärnu
  • hotelliaamiaiset, 1 illallinen, 2 lounasta
  • Pärnun kiertoajelu
  • tutustuminen Sakun kartanoon
  • gaalalippu
  • suomenkielisen oppaan palvelut

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja teatteriin/kartanossa kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

 

Varaa matkasi tästä!

18.03.2020 - 20.03.2020
260 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?