Kiehtova Peking 

Kiinassa kaikki on suurta, ja kaikki on toisin. Vuosituhantinen historia, Kiinan keisarien perintö ja eri dynastioiden värikkäät vaiheet ovat muovanneet tätä suurta maata, jossa menneisyys kietoutuu nykyhetkeen ja uuden vuosituhannen elämään. Peking on portti kiehtovaan maahan, jossa melkein kaikki on "maailman suurinta". Keisarien valtakunnassa voit nähdä hämmästyttävän Kiinan muurin - yhden maailman seitsemästä ihmeestä, Kielletyn kaupungin Lohikäärmevaltaistuimineen sekä herkutella Pekingin Ankalla. Ihmettele loputonta ihmisvilinää kaduilla, katsele polkupyöräriksoja, haistele katukeittiöiden tuoksuja ja maistele aitoa kiinalaista teetä. Ostosmahdollisuudet ovat rajattomat, merkkiliikkeistä tavarataloihin, joista löytyy aivan kaikkea mahdollista. 


Matka-ajankohta ja hinta

3.-10.11.2018 (la-la) 1295 €/hlö TÄYNNÄ!

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 230 €. Yksimatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Peking-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset Pekingissä
  • majoitus Sunworld-hotellissa ydinkeskustassa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • kävelykierros Wangfujing-kävelykadulla ja Taivaallisen rauhan aukiolla
  • hotelliaamiaiset, tervetulolounas
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä
  • viisuminhankinta

Lisämaksusta

  • Retkipaketti 130 €/hlö sis. retki Kiinan muurille, Ming-haudoille ja cloisonne-tehtaalle (retkellä lounas), vierailu Kielletyssä kaupungissa sis. lounas, vierailu Lama-temppelissä sis. lounas, Pekingin Ankka -illallinen. Retkipaketti varattava ja maksettava jo etukäteen Suomessa, edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille!

Varaa matkasi tästä!

03.11.2018 - 10.11.2018
1295 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?