Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kiehtova Serbia

Matka vielä tuntemattomaan, kiehtovaan Serbiaan, luonnonihmeiden, luostarien ja vaikuttavien maisemien maahan. Serbia on myös makujen maailma, jossa ruoka on tärkeä osa maan kulttuuria. Herkulliset, tuoreet serbialaiset perinneruuat osataan yhdistää taitavasti paikallisten viinien kanssa. Matka ajoittuu juuri syksyn viininkorjuun aikaan, ja maa onkin tunnettu maukkaista ja laadukkaista pientilojen tuottamista viineistä. Viinitiloja on ympäri Serbiaa, ja matkalla vieraillaan Oplenac berba -viinifestivaalien aikaan yhdessä parhaista ja tunnetuimmista viinitiloista.

Serbian henkeäsalpaaviin maisemiin kätkeytyy tuhansia vuosia vanhaa, kiehtovaa historiaa mammuteista Rooman valtakuntaan, viime vuosisadan kuohuvia vaiheita sekä kristinuskon ja ortodoksiluostareiden aarteita. Tämä Balkanilla sijaitseva maa on hyvin monipuolinen ja ainutlaatuinen matkakohde. Ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset, maukas ruoka, merkittävät nähtävyydet ja kulttuurikohteet, vilkas yöelämä ja useat kansainväliset tapahtumat ovat maan vetonauloja, jotka tarjoavat elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Ja kahden suuren joen - Tonavan ja Savan - risteyskohdassa sijaitseva Belgrad, "valkoinen kaupunki", ei nuku koskaan. Kaupunki, jolla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, on kiehtova sekoitus itää ja länttä. Matkalla tutustutaan viehättävään Belgradiin, nähdään Serbian mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailukohteita - unohtamatta maukasta ruokaa ja erinomaisia viinejä!


Matka-ajankohta ja hinta

8.-12.10.2020 (to-ma) 1295 €/hlö   

Hintaan sisältyy:

  • Lufthansan reittilennot Helsinki-München-Belgrad-München-Helsinki veroineen
  • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö
  • lentokenttäkuljetuksen kohteessa sekä muut matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa Belgradin keskustassa
  • puolihoito: aamiaiset, 4 lounasta, 1 illallinen, viininmaistajaiset kahdessa eri kohteessa
  • suomeksi opastettu retkiohjelma sisäänpääsymaksuineen: kaupunkikierros Belgradissa, retki Fruska Goran kansallispuistoon, Novi Sadiin ja Sremski Karlovcin barokkikaupunkiin, nähdään Jugoslavia-museon yhteydessä oleva Titon mausoleumi, vierailu Topolassa ja Oplenac berban viinifestivaalien viinitilalla
  • suomenkielisen oppaan palvelut retkillä ja kuljetuksilla

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 230 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • matkavakuutus

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

08.10.2020 - 12.10.2020
1295 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Argentiina

6 vrk alk.1250 €/hlö

Kaupunkilomat

Puola

2 vrk alk. 220 €/hlö