Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu:

Helsinki - München LH 2467 klo 06.15-07.45
München - Belgrad LH 1734 klo 10.55-12.25

Belgrad - München LH 1737 klo 17.15-18.45
München - Helsinki LH 2466 klo 20.15-23.40

Torstai 8.10. Helsinki-München-Belgrad, Belgradin kierros
Lufthansan reittilento Helsingistä Münchenin kautta Belgradiin. Bussikuljetus suomenkielisen oppaan kanssa Belgradin keskustaan ja yhteinen lounas. Lounaan jälkeen opastettu kierros Belgradissa, jonka tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat mm. Kalemegdanin puisto ja linnoitus, Tasavallan aukio ja suuri Pyhän Savan ortodoksinen kirkko, joka on maailman toiseksi suurin ortodoksikirkko. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin, ilta vapaata aikaa.

Perjantai 9.10. Fruska Gora - Novi Sad - Sremski Karlovci
Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti Fruska Goran kansallispuistoa, muinaisen Pannonian meren viljaviin maisemiin. Alue on tunnettu viiniviljelmistään sekä 17 keskiaikaisesta ortodoksiluostarista, retkellä vieraillaan niistä yhdessä, Krusedolin luostarissa, joka on erinomaisen kaunis esimerkki alueen keskiaikaisesta arkkitehtuurista. Jatketaan läheiselle maatilalle, jossa saadaan nauttia kotitekoista leipää ja paikallista rakijaa, sekä syödään yhteinen lounas. Lounaan jälkeen matka jatkuu Novi Sadin kaupunkiin, joka on ollut asuttu jo kivikaudella. Petrovaradin linnoitus on kaupungin symboli, vierailu linnoituksen maanalaisissa tunneleissa. Hieman vapaata aikaa tuliaisostoksille Novi Sadin keskustassa ennen kuljetusta Sremski Karlovcin pieneen barokkikaupunkiin, jossa lyhyt kävelykierros sekä Fruska Goran erikoisuuden, bermet-viinin, maistajaiset. Paluu Belgradiin, ilta vapaata aikaa.

Lauantai 10.10. Belgrad
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Belgradissa tutustua sen nähtävyyksiin, kahviloihin, ravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin. Päivän päätteeksi yhteinen serbialainen ilta paikallisen ruoan, juoman ja musiikin parissa Belgradin ainutlaatuisessa vanhassa kaupungissa Skadarliassa.

Sunnuntai 11.10. Titon mausoleumi, Topola ja viinitila
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä käynti Jugoslavian historian museon "House of Flowers" - Titon mausoleumissa, jonne Jugoslavian entinen hallitsija Josip Broz Tito ja hänen vaimonsa Jovanka Broz on haudattu. Jatketaan Topolaan, jossa vieraillaan Oplenac Karadjordjevicin kuninkaallisen perheen mausoleumissa sekä Pyhän Yrjön kirkossa, jossa nähtävillä upeita mosaiikkeja. Iltapäivällä vieraillaan kuuluisien Oplenac berban viinifestivaalien yhdellä viinitilalla, jossa viininmaistajaiset ja myöhäinen lounas. Paluu Belgradiin ja ilta vapaata aikaa.

Maanantai 12.10. Belgrad-München-Helsinki
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus ja lyhyt vierailu Zemunin alueella, jonka jälkeen yhteinen lounas Tonavan varrella. Bussikuljetus lentokentälle, ja Lufthansan reittilento Müncheniin ja sieltä edelleen Helsinkiin.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »