Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kreikka

 

Ateena ja Ateenan Riviera

Ateena on eurooppalaisen kulttuurin ja sivistyksen kehto ja alkukoti. Matka Ateenaan on kuin matka eurooppalaisuuteen. Kaupunki elää neljättä vuosituhattaan keskellä historiaa ja nykyaikojen hektistä menoa. Miljoonkaupungin ihmisvilinässä sekoittuvat eri kansat ja elämäntavat, mutta sydämeltään Ateena on kuitenkin hyvin kreikkalainen. Nähtävää ja koettavaa kaupungissa riittää, kuten upeat maailmanluokan museot, edulliset ostospaikat ja moderni kaupunkikulttuuri, josta pääsee nauttimaan esim Psirin, Kolonakin tai Gazin kaupunginosissa.

Ateenan Rivieran rantalomakohteet sijaitsevat 16-30 km Ateenan keskustan ulkopuolella. Syntagma-aukion ja Voulan välillä kulkee kätevä raitiovaunuyhteys, matka keskustaan kestää vain reilut puoli tuntia. Mikä rantakylä sitten kannattaa valita? Pääsääntönä voidaan sanoa että rannat ovat sitä puhtaampia mitä kauemmaksi Pireuksesta mennään kohti Sounion niemimaan kärkeä. Maksullisilla rantaklubeilla on tarjolla kaikki palvelut, suihkuja, baareja, ravintoloita, lasten leikkipaikat ja osassa myös baarit auki yömyöhään.

Esimerkkihinnat 

7 vrk alk. 410 €/hlö (Ateena)

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus  7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Santorini

Santorinin tulivuoriperäinen saari Kyklaadien saariryhmässä on henkeäsalpaavan kaunis. Santorini on tunnettu mustista, laavahiekkaisista rannoistaan, jotka antavat hyvän kontrastin valkoisiksi kalkituille taloille. Monesti näet myös syvän sinisen värin, aivan kuten pilvetön taivas tai talojen kauniit ovet, joihin sininen väri tuottaa uskomuksen mukaan hyvää onnea. Näitä hienoimpia Kreikan näkymiä olet varmasti nähnyt postikorteissa. Auringonlasku Thirasta tai Oiasta calderaan eli entiseen tulivuorenkraateriin on varmasti mielenpainuva kokemus. Majoituksen löydät joko perheystävällisestä rantakohteesta, vaikkapa Kamarin tai Perissan kylästä, tai sitten calderan reunalta pienestä valkoiseksi kalkitusta pikkuhotellista, tietenkin uima-altaan kera. Pääkaupunki Thirassa kävijöille ehdotamme siirtymistä calderan reunalta meren rantaan ja takaisin joko aasin tai köysiradan kyydissä, kokemus on uniikki.

Esimerkkihinnat 

7 vrk alk. 575 €/hlö 

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus  7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Korfu

Oletko nähnyt tv:stä tai lukenut brittiläisestä Durrelin perheestä, jotka muuttivat Korfun saarelle 1930-luvulla ? Ei ihme, että muuttivat, sillä saari valloittaa edelleen suomalaistenkin matkaajien sydämet kauneudellaan, aitoudellaan ja monipuolisuudellaan. Tällä Joonian saariryhmän toiseksi suurimmalla saarella maisemaa hallitsevat oliivilehdot ja vehreät laaksot, ihastuttavat merenlahdet ja –poukamat ja vuoristokin. Korfulla on rannikkoa 220 kilometriä, ja uimapaikkoja löytyykin jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Rantalomakohteita niinikään löytyy monia, vaikkapa rauhallinen Aharavi tai kalastajakylä Gouvia. Pääkaupunki Korfu ja sen vanha kaupunki on historialtaan mielenkiintoinen, vaikutteiltaan italialaisilla, bysanttisilla ja brittiläisillä mausteilla, eikä syyttä Unescon maailmanperintökohteena. Kylien ihastuttavat talot ja pienet ravintolat on saarella rapattu yllättäen pastellisävyillä, näissä kylissä viihdyt hienosti ystävällisten korfulaisten seurassa.

Esimerkkihinnat 

7 vrk alk. 370 €/hlö 

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus  7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk 370 €/hlö 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

St. Maarten

6 vrk alk. 1480 €/hlö

Kreikka

7 vrk 370 €/hlö 

Malta

4 vrk alk. 320 €/hlö