Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kroatia

 

Dubrovnik

Dubrovnik on hurmaava kaupunki Adrianmeren rannikolla, jota englantilainen kirjailija G.B. Shaw kutsui paratiisiksi maan päällä. Se on Etelä-Dalmatian suurin ja kaunein kaupunki, ja sen Unescon maailmanperintölistalle kuuluva vanha kaupunki ja Adrianmeren rantaviivaa värittävä kimmeltävän turkoosi meri houkuttelevat matkailijoita vuodesta toiseen.

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 405 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Split

Splitin sokkeloisilla kujilla olet kansainvälisen tunnelman keskellä. Vanhakaupunki on loistava yhdistelmä muinaista Diocletianin palatsia, roomanaikaisia nähtävyyksiä ja värikästä nykyaikaa.Täällä on Kroatian rannikon parhaat ostospaikat, mielenkiintoiset museot ja trendikkäät ravintolat.  Matkan kruunaa retki Adrianmeren aurinkoisille lomasaarille Braciin, Soltaan tai Hvariin. Ja ihanat rannat!

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 345 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotelllissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Zagreb

Kroatian pääkaupunki Zagreb on erikoinen yhdistelmä itää ja länttä, Välimerta ja Keski-Eurooppaa. Nauti upeista nähtävyyksistä sekä erinomaisista ruoista ja kaupungin erinomaisesta kulttuuritarjonnasta.  Se on mielenkiintoinen ”uutuus” kokeneemmallekin kaupunkilomailijalle

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 375 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Istria

Slovenian rajalla, ihan lähellä Pohjois-Italiaa sijaitsee Istrian niemimaa, joka vetää tunnelmaltaan vertoja hyvin vaikkapa Italialle. Tämä kaunis Adrianmeren rannalla löytyvä kohde muistuttaakin tunnelmaltaan Italiaa; onhan se historian mukaan kuulunutkin Venetsian alaisuuteen. Tunnelmalliset vanhat kaupungit, kuvankauniit  vuoristokylät  ja makoisa ruoka ovat painavia syitä matkustaa Kroatian Istriaan. Pulan kaupungista löytyy upeita historiallisia nähtävyyksiä kuten 2000 vuotta vanha Pula Arena, yksi maailman parhaiten säilyneistä amfiteattereista, ja kaupungista löytyy myös hiekkaranta. Muita hyviä lomapaikkoja niemimaalla löydät Rovinjista ja Porecista,  tässä vinkki myös lapsiperheille.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 475 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 345 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Ruotsi

2 vrk alk. 130 €/hlö

Kaupunkilomat

Espanjan kaupungit

3 vrk alk. 359 €/hlö

Kaupunkilomat

Etelä-Afrikka

7 vrk alk. 1550 €/hlö