Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Lontoo AY 1331 klo 08.00-09.10
Lontoo - Helsinki AY 1338 klo 18.10-23.00

1.pv lauantai / Helsinki-Lontoo, Windsorin linna (lounas)
Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä Windsorin kaupunkiin. Windsorissa on mm. 2018 juhlittu kaksia kuninkaallisia häitä: Harry & Meghanin sekä Prinssi Andrewn tyttären Eugenien häitä! Kuningatar kutsuu Windsorin linnaa kodikseen ja viettää siellä mahdollisimman paljon aikaa. Opastettu kierros tässä maailman vanhimmassa yhä asutussa linnassa. Kierroksella nähdään mm. valtionsalit, Pyhän Yrjön kappeli sekä kuningatar Maryn upea nukkekoti. Lounas nautitaan ihanassa Harte ja Garter-hotellin ruokasalissa, josta näköala linnaan. Saavutaan Lontoon keskustan hotelliin noin klo 16:00. Majoittuminen Grange Strathmore hotelliin Kensingtonissa, joka oli nykyisen kuningattaren isoisän Lontoon talo.

2.pv sunnuntai / Kensingtonin palatsi, Royal Albert Hall & Albert Memorial, Harrods
Aamiainen hotellissa. Paikallisopas tapaa ryhmän hotellissa ja kävelee yhdessä Kensingtonin palatsille, jossa tutustutaan itse palatsin lisäksi näyttelyyn prinsessa Dianan puvuista. Palatsissa asuu mm. William ja Catherine, sekä useita muita kuninkaallisen talouden jäseniä - yhteensä noin 50 henkeä! Täältä kävellään Kensington Gardens puiston halki Royal Albert Hall -salille jonka kuningatar Viktorian mies Albert rakennutti suurta maailmannäyttelyä varten ja joka tänä päivänä tunnetaan ehkä parhaiten BBC:n kesäkonserttisarjasta ‘Proms’. Puiston puolella rakennusta vartioi upea Albertin monumentti. Nähdään upea V&A museo, joka on nimetty Victorian ja Albertin mukaan. Knightsbridgessa on mahdollisuus laittaa luottokortti ahkeraan käyttöön kuningattaren suosikkitavaratalossa Harrodsilla. Omakustanteisen lounaan voi nauttia vaikkapa yläkerran elegantissa ravintolassa tai jossain upean elintarvikeosaston lounaspisteistä. Opas noutaa ryhmän myöhemmin iltapäivällä ja kävellään takaisin hotellille (noin 20 min). Omatoiminen illallinen.

3.pv maanantai / Buckinghamin Palatsi, lisämaksullinen iltavesper Westminter Abbey-katedraalissa (lounas)
Aamiainen hotellissa. Paikallisopas on ryhmää vastassa hotellin aulassa. Bussi vie meidät Buckinghamin Palatsille, jossa ensin seurataan vahdinvaihto ja sen jälkeen tutustutaan itse palatsiin. Palatsi on auki vain 8 viikkoa joka vuosi, kun kuningatar on Skotlannissa kesälomalla. Vieraat pääsevät näkemään mm. valtionsalit, upean pääportaikon, tanssisalin, useita eri salonkeja sekä puutarhan. Käydään kulman takana kuningattaren hevostalleilla - Royal Mews, jossa hevosten lisäksi näytteillä kuningattaren kultaiset kärryt. Käydään myös kulman takana ottamassa pari kuvaa Goring-hotellin edessä, jossa Catherine asui yön ennen häitään Williamin kanssa. Syödään yhteinen lounas, jonka jälkeen on loppupäivä omaa aikaa tutustua kaupunkiin. Lisämaksusta 43 €/hlö, iltavesper Westminster Abbey -katedraalissa. Halukkaat voivat lähteä oppaan johdolla iltapäivällä hotellilta Westminster Abbey -katedraaliin noin kolme varttia kestävään iltavesperiin, jossa on mahdollisuus kuulla kirkon upeaa kuoroa. Tämä katedraali on ollut vuosisatoja kuninkaallisten kruunajais- ja vihkikirkko ja viimeiset kuninkaalliset, jotka täällä on vihitty, olivat William & Catherine. (katedraalille mennään yhdessä maanalaisella)

4.pv tiistai / Kiertoajelu ja iltapäivätee. Lento Lontoo-Helsinki
Aamiainen hotellissa. Paikallisopas tapaa ryhmän hotellissa aamiaisen jälkeen. Noustaan bussiin ja tehdään parin tunnin kaupunkikiertoajelun oppaan johdolla, jonka aikana vieraat näkevät monia kaupungin nähtävyyksiä kuten esim. parlamenttitalon, Trafalgarin aukion, Pyhän Paavalin Tuomiokirkon, Pyhän Jaakon Palatsin, Towerin linnan jne. Monilla nähtävyyksillä on kuninkaallisia kytkyjä! Nautimme vielä yhteisen iltapäiväteen kolmioleipineen ja skonsseineen, ennen kuin bussi vie ryhmän lentokentälle kotimatkaa varten.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »