Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Lentoaikataulu

Helsinki – Lontoo AY 1331 klo 08.00-09.10

Lontoo – Helsinki AY 1338 klo 18.05-23.00


Matkaohjelma:

Torstai 19.9.

Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä Windsorin kaupunkiin. Windsorissa on tänä vuonna juhlittu kahtia kuninkaallisia häitä: Harry & Meghanin sekä Prinssi Andrewn tyttären Eugenien häitä! Kuningatar kutsuu Windsorin linnaa kodikseen ja viettää siellä mahdollisimman paljon aikaa. Opas tekee opastetun kierroksen tässä maailman vanhimmassa yhä asutussa linnassa. Kierroksella nähdään mm. valtionsalit, Pyhän Yrjön kappeli sekä kuningatar Maryn upea nukkekoti. Lounas nautitaan ihanassa Harte ja Garte hotellin ruokasalissa, josta näköala linnaan. Saavutaan Lontoon keskustan hotelliin noin klo 16:00. Majoittuminen Grange Strathmore hotelliin Kensingtonissa, joka oli nykyisen kuningattaren isoisän Lontoon talo.

Perjantai 20.9.

Aamiainen hotellissa. Paikallisopas tapaa ryhmän hotellissa ja kävelee yhdessä Kensingtonin Palatsille, jossa tutustutaan itse palatsin lisäksi näyttelyyn prinsessa Dianan puvuista. Palatsissa asuu mm. William ja Catherine, (William on kruununperimysjärjestyksessä isänsä Charlesin jälkeen seuraava), pikkuveljensä Harry ja hänen uusi morsiamensa Meghan sekä useita muita kuninkaallisen talouden jäseniä – yhteensä noin 50 henkeä! Täältä kävellään Kensington Gardens puiston halki Royal Albert Hall – salille jonka kuningatar Viktorian mies Albert rakennutti suurta maailman näyttelyä varten ja joka tänä päivänä tunnetaan ehkä parhaiten BBC:n kesäkonserttisarjasta ‘Proms’. Puiston puolella rakennusta vartio upea Albertin monumentti. Nähdään upea V&A museo, joka on nimetty Victorian ja Albertin mukaan, ennen saapumista Knightsbridgeen, jossa on mahdollisuus laittaa luottokortti ahkeraan käyttöön kuningattaren suosikkitavaratalossa - Harrods. Omakustanteisen lounaan voi nauttia vaikkapa yläkerran elegantissa ravintolassa tai yhdessä upean elintarvikeosaston lounaspisteistä. Opas palaa noin klo 17:00 ja kävellään takaisin hotellille (noin 20 min). Omatoiminen illallinen.

Lauantai 21.9.

Aamiainen hotellissa. Paikallisopas on ryhmää vastassa hotellin aulassa. Bussi vie Buckinghamin Palatsille, jossa ensin seurataan vahdin vaihto ja sen jälkeen tutustutaan itse palatsiin. Palatsi on auki vain 8 viikkoa joka vuosi, kun kuningatar on Skotlannissa kesälomalla. Vieraat pääsevät näkemään mm. valtionsalit, upean pääportaikon, tanssisalin, useita eri salonkeja sekä puutarhan. Käydään kulman takana kuningattaren hevostalleilla - Royal Mews, jossa hevosten lisäksi näytteillä kuningattaren kultaiset kärryt. Käydään myös kulman takana ottamassa pari kuvaa Goring hotellin edessä, jossa Catherine asui yön ennen häitään Williamin kanssa. Syödään yhteinen lounas, jonka jälkeen on loppupäivä omaa aikaa tutustua kaupunkiin. Lisämaksusta 35 €/hlö, iltavesper Westminster Abbey – katederaalissa

Halukkaat voivat lähteä oppaan johdolla klo 16:00 hotellilta Westminster Abbey – katederaaliin noin kolme varttia kestävään iltavesperiin, jossa on mahdollisuus kuulla kirkon upeaa kuoroa. Tämä katederaali on ollut vuosisatoja kuninkaallisten kruunajais- ja vihkikirkko ja viimeiset kuninkaalliset, jotka täällä on vihitty, oli William & Catherine. (katedraalille mennään yhdessä maanalaisella)

Sunnuntai 22.9.

Aamiainen hotellissa. Paikallisopas tapaa ryhmän hotellissa aamiaisen jälkeen. Lähtö bussilla ja tehdään parin tunnin kaupunkikiertoajelun oppaan johdolla, jonka aikana nähdään monia kaupungin nähtävyyksiä kuten esim. parlamenttitalon, Trafalgarin aukion, Pyhän Paavalin Tuomiokirkon, Pyhän Jaakon Palatsin, Towerin linnan jne. Monilla nähtävyyksillä on kuninkaallisia kytkyjä! Yhteinen iltapäivätee kolmioleipineen ja skonsseineen. Kuljetus lentokentälle, josta lento Helsinkiin. 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »