Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Kylpylälomat Pärnussa

Hyvää oloa, kylpylänautintoja, mukavia, rentouttavia spa-hetkiä - niistä on Pärnun kylpyläloma tehty! Viehättävä Pärnu on Viron kylpyläpääkaupunki, joka toivottaa kylpylävieraat tervetulleeksi ympäri vuoden. Kylpyläelämällä on täällä pitkät perinteet, jo 1800-luvulla Pärnussa on vietetty kylpylälomia. Ja viihtyisä ympäristö – meren ranta ja puistot sekä Pärnun keskusta kahviloineen - tarjoaa mukavat puitteet pienille kävelyretkille tai pitemmillekin lenkeille.

Tervis Spa on erittäin monipuolinen kylpylä- ja hotellikokonaisuus. Se on Viron suurin, ja toiminut kohta 50 vuotta. Terviksessä vietetään leppoisaa kylpylälomaa hyvin monipuolisten hoitojen merkeissä. Tervise Paradiis -kylpylähotellissa nautitaan paitsi perinteisemmistä kylpylähoidoista ja rentouttavista spa-hoidoista, myös oman vesipuiston houkutuksista monenlaisine aktiviteetteineen. Tervise Paradiisissa viihtyy mainiosti myös nuorempi väki ja lapsiperheet!

Matka-ajankohdat ja hinnat

14.-18.3.2022 (ma-pe)  330 €/hlö, Tervis Spa
                              360 €/hlö, Tervise Paradiis 

14.-18.4.2022 (to-ma, pääsiäinen)  350 €/hlö, Tervis Spa
                              370 €/hlö, Tervise Paradiis 

Hintaan sisältyy

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
 • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset virolaisella tilausajobussilla
 • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa valitus kylpylähotellissa 
 • täysihoito: hotelliaamiaiset sekä buffet-lounaat ja -illalliset. Tervis Spa ateriat saapumispäivän illallinen- paluupäivän lounas. Tervise Paradiis ateriat saapumispäivän illallinen – paluupäivän aamiainen. Katso erikoisruokavalioista kohdassa TÄRKEÄÄ! 
 • paikallisen, suomea puhuvan oppaan palvelut bussikuljetuksilla
 • aamu-uinti ja -sauna
 • kuntosalin käyttö päivittäin
 • Tervis Spa: lääkärin konsultaatio ja enintään 3 kylpylähoitoa yhtä yöpymistä kohden (klassinen hieronta 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito,hoitava suihku, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, impulssihoito, inhalaatio, parafiininaamio käsille, valohoito, energiaa antava lääkintävoimistelu salissa, vesivoimistelu, kiertoharjoittelu liikuntasalissa, kylmä parafiininaamio, vesipatjahieronta ja aineenvaihdunnan mittaaminen)
 • Tervise Paradiis: lääkärin konsultaatio ja enintään 3 kylpylähoitoa yhtä yöpymistä kohden (klassinen hieronta 23 min,  monipuolisesti vaikuttava yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, nivelkipua ja lihasjännitystä vähentävä lämmin maavahakääre,  pyörrekylpy käsille tai jaloille, suolakammio, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, impulssihoito, inhalaatio)                       

                             

HUOM! Hoitovalikoima kylpylöissä sitoumuksetta. 

Lisämaksusta

 • yhden hengen huoneen lisämaksu: Tervis Spa 110 €, Tervise Paradiis 125 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
 • ateriat ja hytit laivalla, kysy lisää toimistostamme

 

Varaa matkasi tästä!

14.03.2022 - 18.03.2022
14.04.2022 - 18.04.2022
alk. 330 €/hlö
alk. 350 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?