Kyrenia Pohjois-Kyproksella

Rantalomien ja golfin ystäville Kyproksen saari on ihanteellinen – aurinko paistaa 300 päivää vuodessa!  Valkohiekkaiset rannat ja kallioiset rantapoukamat houkuttelevat rantalomaan. Kyrenian alueen kuuluisimmat rannat ovat Acapulco Beach, Escape Beach ja Alagadi Beach, joista Alagadi on myös kuuluisa kilpikonnien pesintäpaikka kesä- ja heinäkuussa. Golfaaminen onnistuu mainiosti Korineum Golf resortin 18 reikäisellä kentällä. 

Välimeren kolmanneksi suurimmalla saarella riittää varmasti tekemistä kaikille. Pohjois-Kypros on Kyproksen saaren pohjoisosan alue, joka julistautui vuonna 1983 itsenäiseksi valtioksi nimellä Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta. Sen itsenäisyyden on toistaiseksi tunnustanut vain Turkki.

Tällä verkkaisen elämänmenon tahdittamalla lomasaarella on ihanteellinen ilmasto lähes ympärivuotiseen lomailuun, koskematonta luontoa, historiaa ja hyvätasoista palvelua. Pohjois-Kypros on myös upea luontokohde, jonka vehreä luonto endeemisine kasveineen ja lintulajeineen tarjoaa luontomatkailijalle upeat puitteet. Saari on myös historiasta kiinnostuneen aarreaitta, ovathan sitä asuttaneet mm. foinikialaiset, egyptiläiset ja englantilaiset vuosituhansien saatossa. Kuitenkin saaren kyproksenturkkilainen identiteetti on säilynyt.

Pohjois-Kyproksen merkittävimpiä kaupunkeja ovat Nikosia, Kyrenia ja Famagusta. Pääkaupunki Nikosia jakaantuu turkkilaiseen ja kreikkalaiseen puoleen. Kyrenia on rantalomakaupunki, jossa on viehättävä satama-alue ja 800-luvulta peräisin oleva linna, joka toimii nykyään museona. Famagusta on puolestaan satamakaupunki ja nykyään myös tunnettu yliopistokaupunki.

 

Lentoaikatauluesimerkki:

Helsinki - Istanbul TK 1762 klo 13.05-16.30
Istanbul - Ercan TK 962 klo 18.15-19.45

Ercan - Istanbul TK 961 klo 09.45-11.25
Istanbul - Helsinki TK 1763 klo 14.00-17.25


Esimerkkihinnat

7 vrk  huhtikuussa alk. 580 €/hlö Pia Bella hotelli***-
7 vrk huhtikuussa alk. 670 €/hlö  Malpas hotelli****
7 vrk huhtikuussa alk. 730 €/hlö Corineum Golf & Beach Resort****+ 

7 vrk huhtikuussa alk. 875 €/hlö Corineum Golf & Beach Resort****+  sisältäen 5 kierrosta golfia

Hintaan sisältyy

  • Turkish Airlinesin edestakaiset lennot veroineen Istanbulin kautta
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa valitussa hotellissa
  • aamiainen
  • lentokenttäkuljetukset edestakaisin

Lisävuorokaudet mahdollisia. Huom. passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkalta paluun jälkeen. 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 580 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?