Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Suomen Lappi

Levillä on tarjolla aktivitettejä sekä päivällä että illalla. Levillä voit rentotua ja nauttia oikeasta talvesta! Levin aktiviteettejä ovat mm. upeat laskettelurinteet, maastohiihto, moottorikelkka-ajelut, ratsastus, porosafarit, huskysafarit, lumikenkäily, pilkkiminen ja retkiluistelu. Voit yhdistää aktiivilomaan myös rentoutumisen, tarjolla on mm. kylpylähoitoja, saunomista, kuntosaleja, kosmetologi, hierontaa ja lääkäripalvelut. Levin iltaelämä ei jätä ketään kylmäksi! Iltaisin on voit tanssia tai laulaa karaokea, ja suosikkiesiintyjät vierailevat Levillä vuoden ympäri. Kittilän lentoasema sijaitsee noin15 min päässä Levin tunturikylästä.

Koe Lapin lumo Saariselällä! Saariselällä koet aidon Lapin tunnelman ja upeat maisemat, nautit hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta tunturien keskellä. Saariselkä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, jossa voit hiihtää tuntureilla kauniin luonnon keskellä. Saariselän tunturikylässä kaikki on kävelymatkan päässä, joten autoa et lomallasi tarvitse! Saariselällä voit myös harrastaa monia eri talviaktiviteetteja, mm. maastohiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, poro- ja huskysafarit, lumikenkäily, leijahiihto, lumi- ja jääkarting sekä talviajokoulut.

Ylläksellä riittää tekemistä koko perheelle! Ylläksen hiihtokausi alkaa jo lokakuussa. Täällä Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa voit harrastaa erilaisia talvisia aktiviteetteja, laskettelurinteitä on 61 ja maastolatuja jopa 330 km. Lisäksi voit kokeilla mm. erilaisia safareita (esim. moottorikelkka-, poro- ja huskysafarit), jääkiipeilyä, varjoliitoa, islanninhevosilla ratsastusta, avantouintia..Ylläksellä on kaikkea! Ylläksellä rentoudut ulkoilupäivän jälkeen tasokkaisia ravintoloissa ja Ylläksen lukuisissa tapahtumissa. Kittilän lentokentälle on Äkäslompolosta matkaa noin 55 km ja Ylläsjärveltä noin 40 km.

Ruka – ja nautit lomasta! Rukalla vietät elämyksellisen loman! Rukalla voit lasketella, lautailla, hiihtää ja perinteisten lajien lisäksi myös kokeilla muita talviaktiviteetteja. Rukan suuri viihdetarjonta takaa viihtyvyyden myös iltaisin ja vastapainoksi voit rentoutua nuotiotulen ääressä tai vaikkapa Kuusamon Tropiikin kylpylässä.


Esimerkkihinnat 3 vrk

Saariselkä alk. 170 €/hlö
Ylläs alk. 210 €/hlö
Ruka alk. 270 €/hlö
Levi alk. 360 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot Helsingistä 
  • majoitus 3 vuorokautta jaetussa kahden hengen huoneessa 
  • aamiainen 
     

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 170 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Golf Ranska, Lyon

3 vrk alk. 1350 €/hlö

Aktiivilomat

Golf Alicante

7 vrk alk. 940 €/hlö

Aktiivilomat

30.03.2019

Golfmatka Turkin Belekiin

1360 €/hlö