Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Legoland® 

Legolandissa viihtyy varmasti kaikenikäiset! Miniland on maailma pienoiskoossa Lego-palikoista rakennettuna. Huvipuistolaitteiden lisäksi erilaisia aktiviteettejä on tarjolla yhteensä yli 50 erilaista – tule ja hämmästy! Lisäksi Lalandia-vesipuisto hurjine liukumäkineen ja altaineen sijaitsee aivan Legolandin vieressä. Peruspakettiin sisältyy 1-2  vuorokauden majoitus hotellissa Jyllannissa. Kysy lisätiedot lisävuorokausista toimistostamme.

Kiehtova legojen maailma
Legopalikoista rakennettu huvipuisto koostuu yhdeksästä teema-alueesta, palikoita on yhteensä yli 60 miljoonaa. Mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä riittää koko perheelle. Mielikuvitukselliset rakennelmat, huvipuistolaitteet ja näköisteokset täyttävät tämän suuren huvipuiston. Lapsenmieliset voivat nauttia mm. vuoristoradasta, villin lännen kaupungista tai puiston merirosvoseikkailuista. Perheen pienimmille on tarjolla mm. ihastuttava Duplo-maailma.

Legolandin nettisivuihin kannattaa tutustua jo etukäteen ennen matkaa, jolloin päivän vierailukohteiden valinta on helpompaa. Legolandin ulkopuolella sijaitsee myös Lalandian Aquadome-vesipuisto, jossa on 167-metrinen Wild River -vesiliukumäki. Vesipuistossa on myös monia altaita kuten aaltoallas, tornado-vesiallas sekä aivan akvaarion vieressä sijaitseva Cave-allas.

 


Esimerkkihinnat

Hinnat alk./hlö 

Zleep hotel 4 henkilöä huoneessa 3 henkilöä huoneessa 2 henkilöä huoneessa
 
Aikuinen  380 380 395 440
Lapsi 3 - 11 v 350 375 415

Hintaan sisältyy

  • lennot turistiluokassa Billundiin  
  • 1 vrk majoituksen perhehuoneessa Billundissa  
  • 1 päivän liput Legolandiin sisältäen kaikkien laitteiden käytön
  • lounasbuffet Legolandissa (Family Buffet)  

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk. 350/380 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

München

3 vrk alk. 350 €/hlö

Kaupunkilomat

San Francisco

7 vrk alk. 1180 €/hlö