Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Lennä ja autoile Kaliforniassa  

California dreaming...

Viinialueiden, hiekkarantojen ja vuoristomaisemien Kalifornia on todellakin matkakohde, joka sopii kaikille! Valittavanasi  on kolme kiinnostavaa ja persoonallista suurkaupunkia Los Angeles, San Diego ja San Francisco sekä ympäröivien seutujen vaikuttavat ja vaihtelevat maisemat. 

Los Angeles

Los Angeles on suurkaupunki joka sykkii kalifornialaista elämäntapaa parhaimmillaan. Yhdysvaltojen elokuvateollisuuden keskus on jaettu pienempiin kaupunkialueisiin, joista kuuluisimmat ovat filmitähtien Hollywood, ranta- ja lomailukohde Santa Monica sekä hienostoalue Beverly Hills, jossa sijaitsee maailmankuulu ostoskatu Rodeo Drive.

Hollywoodin vetonauloja ovat Universal Studio, tähtien täyttämä Walk of Fame sekä kiinalainen teatteri. Lapsiperheiden iloksi Disneyland on lähellä kaupunkia ja Santa Monican hiekkarannoilla viihtyvät kaiken ikäiset.

San Francisco

Elämäniloa säkenöivä  San Francisco on todella monipuolinen kaupunki, jonka nähtävyyksiin on helppo tutustua korkeita mäkiä ylös ja alas porhaltavilla raitiovaunuilla. Fisherman´s Wharf on kaupungin huvittelu- ja herkuttelupaikka , jossa voit nauttia illallisen kalaravintolassa vastapäistä Alcatrazin vankilasaarta ihaillen. Golden Gate, tuo näyttävä ruosteenpunainen silta, on San Franciscon tunnetuin nähtävyys ja symboli. Vieraile San Francisco Bay:n toisella rannalla viihtyisässä Sausaliton kylässä, josta voit ihailla Golden Gate siltaa ja San Franciscon rinteille levittyvän kaupungin silhuettia. Pohjois- Kalifornialle omaleimaiset, mahtavat punapuut löytyvät Muir Woods punapuumetsäpuistosta, jonne matkaa Golden Gate sillalta on vain vajaat 20 km.

San Diego

Lähellä Meksikon rajaa sijaitseva San Diego voi ylpeillä Kalifornian parhaalla ilmastolla. Nähtävyyksiin kuuluu mm Balboa Park museoineen ja teattereineen,  useat tunnetut eläintarhat sekä  merielämään keskittynyt  Sea Word teemahuvipuisto. Seikkailunhaluiset voivat kokeilla päiväretkiä Tijuanaan Meksikon puolelle. 

Pacific coast drive
Miellyttäviä tutustumiskohteita ovat Tyynenmeren rannikon pikkusievät kaupungit, tyylikkäät uimarannat ja mukavana lisänä hylkeiden ja valaiden bongaamismahdollisuus. Ohessa  esimerkkireitti, jonka  pituus noin 441 mailia/710 km suoraan ajettaessa: Los Angeles – Santa Barbara – San Luis Obispo – Big Sur – Monterey – San Francisco


Esimerkkihinnat

Lennä ja autoile –paketit 7 vrk alk. 1225 €/hlö   

Hintaan sisältyy

  • lennot Helsingistä Los Angelesiin ja paluu San Franciscosta turistiluokassa sisältäen lentokenttäverot ja matkatavaran  
  • 2 vrk majoitus ensimmäisessä kohteessa *** hotellissa       
  • 7 vrk all-inclusive autonvuokraus FC-kategoriassa (keskikokoinen auto) sisältäen vapaat kilometrit, lentokenttälisämaksut, vastuuvakuutus, CDW-vahinkovakuutus ilman omavastuuta, TP-varkausvakuutus ilman omavastuuta, ensimmäinen tankki bensaa, hyvitys ikkuna-, rengas- yms vahingoissa. Lisäksi myös ilmastointi, 2.kuljettaja ja GPS-paketti    
     

Minimi 2 matkustajaa autossa. Kuljettajalla pitää olla luottokortti sekä voimassa oleva EU-ajokortti, suositellaan kansainvälistä ajokorttia, jonka saa Autoliitosta. Minimi-ikä autonvuokraukselle on 25 vuotta. 

HUOM! Muistathan hankkia Yhdysvaltoihin tarvittavan ESTA-matkustusluvan viimeistään 72 h ennen matkaa.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk.1225 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

06.04.202225.05.202207.09.2022

Satukirjan maisemia Italiassa ja Sveitsissä

1545 €/hlö

Kaupunkilomat

Etelä-Afrikka

7 vrk alk. 1550 €/hlö