Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pacific coast drive
Miellyttäviä tutustumiskohteita ovat Tyynenmeren rannikon pikkusievät kaupungit, tyylikkäät uimarannat ja mukavana lisänä hylkeiden ja valaiden bongaamismahdollisuus. Ohessa  esimerkkireitti, jonka  pituus noin 441 mailia/710 km suoraan ajettaessa: Los Angeles – Santa Barbara – San Luis Obispo – Big Sur – Monterey – San Francisco

Napa Valley
Viininystäville Napa ja Sonoma Valleyn viinitilat

Yosemite
Yosemiten kansallispuisto  tunnetaan mammuttipetäjämetsiköistään sekä upeista putouksistaan.

Sacramento
Sacramento on Kalifornian pääkaupunki, jonka 1800-luvun Kultakuumeen aikaiset tunnelmat voi edelleenkin aistia Vanhassa kaupungissa. Kaupungin historiallinen museo keskittyy kultaryntäyksen ja alueen alkuperäiskansojen historiaan.  

Tahoejärvi
Tahoejärven  kirkkaat vedet ovat kesäisin uimareiden suosiossa samoin kuin järveä ympäröivät  vaellusmaastotkin. Talvisin järven ympäriltä löytyy uskomaton määrä hiihtokeskuksia.

Las Vegas
Showelämän keskus Las Vegas loistohotelleineen ja  maailmanluokan musikaaleineen unohtamatta pelikasinoita  ja –halleja, sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista Nevadan osavaltion puolella.       

Grand Canyon
Luoteis-Arizonassa sijaitsee kansallispuistojen ´äiti´ Grand Canyonin kansallispuisto, joka on yksi maailman uskomattomimmista luonnonihmeistä. Kanjoni on muodostunut Colorado-joen virtauksista, leveimmillään se on 29 km leveä ja 446 km pitkä. Helikopterilento kanjonissa on ikimuistoinen kokemus!     

 

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »