Lentävä hollantilainen-ooppera Tallinnassa, Dalandin roolissa Ain Anger

Richard Wagnerin ooppera Lentävä hollantilainen sai ensi-iltansa 1843 Königlich Sächsisches Hoftheaterissa Dresdenissä. Kansantarun mukaan Lentävä hollantilainen on aavelaiva, jonka näkeminen ennustaa epäonnea sen nähneille. Wagnerin mestariteos kertoo kirotusta hollantilaisesta, jonka on kierrettävä maailmaa ikuisesti ja saa tulla maihin vain joka 7.vuosi. Tämä kirouksen voi murtaa vain uskollisen ja uhrautuvaisen naisen rakkaus. Oopperan alussa 7.vuosi on mennyt ja hollantilainen purjehtii vuonoon Norjan rannikolla. Samaiseen vuonoon on aiemmin tullut myrskyä pakoon norjalainen laiva, jonka kapteeni on komea Daland. Hänellä on on naimaton tytär ja hollantilainen esittelee rikkauksiaan Dalandille. 
Dalandin tytär Senta on salaa haaveillut tutustumisesta ja Daland esittelee heidät toisilleen. He tuntevat kuuluvansa toisilleen ikuisesti. 
Oopperan 3.näytöksessä Dalandin miehistö juhlii kotiinpaluuta ja meluaminen herättää hollantilaisen aluksen miehistön, joka koostuu haamuista, jotka voittavat laulukilpailun näiden kahden aluksen kesken. Erik on mustasukkainen, koska on pitänyt Sentaa morsiamenaan, jonka hollantilainen on nyt vietellyt. Hollantilainen uskoo Sentan pettäneen häntä Erikin kanssa ja valmistautuu aloittamaan seuraavan seitsemän vuoden purjehduksen. Senta heittäytyy rantajyrkänteeltä alas todistaakseen hollantilaiselle uskollisuutensa. Hollantilaisen rangaistus on päättynyt ja aavelaiva uppoaa hollantilaisen ja Sentan syleilevät sielut nousevat taivaaseen.

Dalandin roolissa nähdään tämän hetken Viron oopperamaailman kirkkain tähti-basso Ain Anger. Ooppera esitetään Estonia-teatterissa saksaksi ja tekstitys on viroksi ja englanniksi.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. 


Matka-ajankohta ja hinta

24.-25.11.2018 (pe-la) 150 €/hlö hotelli Metropolissa

                                    185 €/hlö hotelli Metropol Spassa

 Lisämaksu yhden hengen huoneesta 35/45 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla 
  • kuljetukset satama-hotelli-satama 
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa 
  • hotelliaamiainen 
  • permantolippu Lentävä hollantilainen-oopperaan
  • allas- ja saunaosaston käyttö Spa - hotellissa
  • suomenkielisen oppaan palvelut satama-hotelli kuljetuksella

Varaa matkasi tästä!

24.11.2018 - 25.11.2018
alk.150 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?