Levi

Talvi ei ala ilman Leviä! Levillä on tarjolla aktivitettejä sekä päivällä että illalla. Monipuolinen Levi viihdyttää koko perhettä, ja tarjoaa loistavat puitteet aktiivilomaan. Levillä voit myös rentotua ja nauttia oikeasta talvesta! Levin aktiviteettejä ovat mm. upeat laskettelurinteet, maastohiihto, moottorikelkka-ajelut, ratsastus, porosafarit, huskysafarit, lumikenkäily, pilkkiminen ja retkiluistelu. Voit yhdistää aktiivilomaan myös rentoutumisen, tarjolla on mm. kylpylähoitoja, saunomista, kuntosaleja, kosmetologi, hierontaa ja lääkäripalvelut. Levin iltaelämä ei jätä ketään kylmäksi! Iltaisin on voit tanssia tai laulaa karaokea, ja suosikkiesiintyjät vierailevat Levillä vuoden ympäri. Kittilän lentoasema sijaitsee noin15 min päässä Levin tunturikylästä.


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 298 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot Helsingistä Kittilään veroineen
  • majoitus 3 vuorokautta jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa aamiaisella

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 298 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Ylläs

3 vrk alk. 315 €/hlö

Aktiivilomat

Pühajärven kylpylä Virossa

4 vrk alk. 250 €/hlö