Liettuan ja Latvian kiertomatka

Tällä kiertomatkalla tutustutaan Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan, entiseen pääkaupunkiin Kaunasiin ja vieraillaan Klaipedassa, liettualaisten pyhällä paikalla Siauliain ristimäellä, Trakain linnassa ja ihmeellisellä Kuurin kynnäksellä. Matkaohjelmassa on myös Latvian pääkaupunki Riika ja Liepaja.
Liettua tarjoaa mielenkiintoisia kohteita jokaiselle, historiallisten muistomerkkien täyttämistä kaupungeista kauniisiin luonnonmaisemiin. Liettuan pääkaupunki Vilna viehättää pikkukaupunkimaisuudellaan, vaikka asukkaita onkin lähes 600 000. Kaunis Trakain kaupunki sekä Euroopan maantieteellinen keskipiste sijaitsevat lisäksi vain kivenheiton päässä Vilnasta. Liettuassa on paljon puistoja, jokia ja järviä, ja rannikkoseudun valkoiset hiekkarannat houkuttelevat erityisesti rantaloman ystäviä. Liettuassa on myös mittava kulttuuritarjonta. Yksistään Vilnassa on lukuisia museoita, kirkkoja eri aikakausilta, luostareita ja rakennustaiteen monumentteja. Kiertomatkalla tutustutaan tähän monipuoliseen maahan, joka jo keskiajalla oli suuri ja mahtava ruhtinaskunta. Tuolta ajalta ovatkin peräisin keskieurooppalaiset perinteet ja arkkitehtuuri. Kuurin kynnäs on 98 kilometrin pituinen hiekkadyynien niemimaa, jonka pohjoisosa kuuluu Liettualle ja eteläosa Venäjälle Kaliningradin alueeseen. Kynnäs kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja se kuului ennen 2. maailmansotaa Itä-Preussiin.
Latvian pääkaupunki Riika tunnetaan Baltian Pariisina upeasta jugend-arkkitehtuurista ja sen vanha kaupunki on kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon.


Matka-ajankohta ja hinta

12.- 17.9.2018 (ke-ma) 480 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 150 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus kahden hengen standard/economy-luokan huoneessa (2 yötä Riika, 1 yö Klaipeda-economy-luokan huoneet, 1 yö Vilna, 1 yö Kaunas)
  • puolihoito: hotelliaamiaiset, 1 illallinen, 4 lounasta ja 1 keittolounas
  • matkaohjelman mukainen retkiohjelma
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinnasta Tallinnaan

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. 

Varaa matkasi tästä!

12.09.2018 - 17.09.2018
480 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kiertomatkat

16.04.2019

Kevätmatka Japaniin

2980 €/hlö

Kiertomatkat

10.09.2018

Lumoava Toscana

1390 €/hlö