Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Lumikuningatar-jääbaletti Tampereella 

Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa! 

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Uros Live -areenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen. 

Lumikuningattaren roolissa loistaa taitoluistelun viisinkertainen Suomen mestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy myös Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin Euroopan mestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelija Mila Kajas. 

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity.

Matka-ajankohta ja hinta:

2.1.2022 (sunnuntai) 185 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • bussikuljetus Helsinki-Tampere-Helsinki
  • lounas (3 salaattia, lämmin ruoka: liha- tai kasvisvaihtoehto, kahvi/tee ja pieni makea) Tampereella
  • lippu Lumikuningatar-jääbalettiin (1. kategoria)
  • matkanjohtajan palvelut

Matkaohjelma:

Sunnuntai 2.1.2022
Lähtö klo 9.15 Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä kohti Tamperetta. Yhteinen lounas ”4vuodenaikaa Aleksanterinpuisto” -ravintolassa Tampereella. Lounaan jälkeen siirrytään Uros Live -areenalle, jossa Lumikuningatar-jääbaletti alkaa klo 14.00.  Baletin kertojaääni/selostus, yhteensä esityksen aikana noin 10-15 minuuttia, ruotsiksi. Baletti kestää noin 2 tuntia. Esityksen jälkeen bussimatka takaisin Helsinkiin. Ajoaika noin 2 tuntia.

Matkaehdot
Matkoilla noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien Lisä- ja Erityisehtoja.

 

 

Varaa matkasi tästä!

02.01.2022
185 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?