Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Maalauskurssimatka Portugalin hopearannikolle

Taidetta ja elämyksiä Euroopan läntisimmällä rannalla - kuvauksellisissa maisemissa, uskomattoman valon ja värien maailmassa, luonnonkauneuden keskellä Portugalin Nazaréssa! Taideohjaaja Tarja Mietala toivottaa tervetulleeksi "taiteelliselle" löytöretkelle: "Osallistuaksesi taidematkalle sinun ei tarvitse "osata piirtää", riittää, että taide on sydäntäsi lähellä ja haluat tehdä kuvia ympäröivän kauneuden innoittamana sekä kokeilet itsellesi mieluisia työskentelytapoja piirtäen ja/tai maalaten. Voit olla myös asiaan jo vihkiytynyt taiteen harrastaja, joka haluaa nauttia maalaamisesta uudessa ympäristössä. Ota mukaan matkalle itsellesi sopivia välineitä: pastelleja, akvarelleja, akryylejä, hiiliä, kyniä, siveltimiä, paperia ja kovalevy, jolle paperiarkin kiinnittää maalarinteipillä. Ota mukaan myös kamera, niin saat kotiin viemisiksi paitsi muistoja matkasta myös kuva-aiheita kotona tapahtuvaa työskentelyä varten. Päivittäisten, yksilöllisesti ohjattujen, ulkona luonnossa tai sisätiloissa tapahtuvien piirustus-/maalaussessioiden lisäksi käydään retkillä, nautitaan hyvästä ruoasta ja virkistäydytään elämyksellisellä taidelomalla upean luonnon ja meren äärellä." Ohjaaja on kuvataiteilija ja taideterapeutti, joka on pitänyt lukuisia taide-, luovuus- ja terapiakursseja vuodesta 1996 alkaen sekä järjestänyt omia näyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin. Ohjaaja on toiminut myös matkanjohtajana maailmalla yli 30 vuoden ajan.

Matkan ajankohta ja hinta: 

13.-20.10.2021 (ke-ke) 1495 €/hlö

Hintaan sisältyy

  •  TAP Portugalin reittilennot veroineen
  •  majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Nazaressa (7 yötä)
  •  matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja ohjelma
  •  kävely- ja tutustumiskierros Nazaréssa, kokopäiväretki Caldas da Rainhaan, taidemaalari José Malhoan museo, Obidosin keskiaikainen kylä, viininmaistajaiset
  •  taideohjaaja Tarja Mietalan palvelut/ohjaus
  •  puolihoito: hotelliaamiaiset Nazaressa, 7 illallista hotellissa viineineen
  •  suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 320 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

13.10.2021 - 20.10.2021
1495 €/ hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Teemamatkat

15.09.2021

Portugalin hopearannikko

1395 €/ hlö

Teemamatkat

23.09.2021

Sound of Musicin maisemat

1295 €/hlö

Teemamatkat

15.06.202108.07.202119.08.2021

Viron kartanoita

315 €/hlö