Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Malaga 

Pablo Picasson syntymäpaikkanakin tunnettu Málaga on trendikäs ja monipuolinen kohde, sillä se tarjoaa pitkän historiansa ajalta paljon nähtävyyksiä, kulttuuria, hyvät shoppailumahdollisuudet sekä pitkät hiekkarannat.
Málagaan tutustumisen voi aloittaa vanhasta kaupungista, jonka pääkadulta Calle Marques Lariokselta löytyy tapasbaareja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Ostoksille haluavan kannattaa suunnata Alameda Principal –bulevardille, joka johtaa Rio Guadalmedina -joen yli Málagan liike-elämän keskukseen, jossa sijaitsevat suuret ostoskeskukset kuten El Corte Ingles.

 


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 335 €/hlö   
Hintaan sisältyy

  • reittilennot veroineen alk. Helsinki
  • majoitus 3 vrk **tähden hotellissa   
  • aamiainen

Lisävuorokaudet mahdollisia.   

 

MYÖS TAMPEREELTA

7 vrk alk. 535€/hlö

Hintaan sisältyy

  • reittilennot veroineen alk. Tampere
  • majoitus 7 vrk ***tähden hotellissa
  • aamiainen

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

Varaa matkasi tästä!

alk. 335 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Barcelona

3 vrk alk. 355 €/hlö

Kaupunkilomat

23.12.2019

Joulumatka Tarttoon

389 €/hlö

Kaupunkilomat

Praha

2 vrk alk. 242 €/hlö