Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Malesian Kuala Lumpur, Langkawi ja Kota Kinabalu

Kaakkois-Aasian sydämessä sijaitseva Malesia on luontoäidin ainutlaatuinen luomus!  Moninainen, kaunis maisema tarjoaa vierailijoilleen vilkkaita kaupunkeja ja hienoja rantoja, vuoristoja ja harvinaislaatuisen palasen trooppista paratiisia. Aasian kolme vanhinta kulttuuria, malaijilainen, kiinalainen ja intialainen elävät värikylläisessä sopusoinnussa. Malesia jakautuu kahteen osaan, joista toinen sijaitsee Malesian niemimaalla ja toinen Borneon saaren luoteis- ja pohjoisosissa. Poimi omasi ja vietä makusi mukainen loma ystävällisessä Malesiassa.

 

 

 

Kuala Lumpur

Malesian liittovaltion pääkaupunki Kuala Lumpur sijaitsee niemimaan puolivälissä. Alkuaan pieni tinakaupan synnyttämä kaivoskaupunki on nykyään kasvava metropoli "KL", jota pilvenpiirtäjät, kuten yksi maailman korkeimmista rakennuksista, Petronas Twin Towers hallitsevat. Huolimatta modernista maineestaan, on kaupunki säilyttänyt oman vanhan viehätyksensä siirtomaa-ajan majesteettisissa rakennuksissa. Ostoksia tekeville on Kuala Lumpur todellinen paratiisi. Hinta sis. edestakaiset lennot veroineen, majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Langkawi

Kedahiin kuuluva Langkawi on tunnettu idyllisistä maisemistaan, legendoistaan ja myyteistään sekä tietysti kauniista rannoistaan. Langkawi on myös vapaasatama, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia edullisiin ostoksiin. Hinta sis. edestakaiset lennot veroineen, majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, Sabahin osavaltion pääkaupunki sijaitsee Borneon saaren koillisosassa. Täältä löytyvät mahtavat hiekkarannat, vehreät sademetsät ja upea vuoristo luolineen, ainutlaatuisine kasvistoineen ja eläimistöineen sekä etnisine yhteisöineen. Sabahin historia on seikkailu, josta ei puutu romansseja, sankareita tai merirosvoja.  Hinta sis. edestakaiset lennot veroineen, majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Kysy myös yhdistelmämatkoja, esim. Kuala Lumpur + Langkawi.


Esimerkkihinnat

Kuala Lumpur 7 vrk alk. 1095 €/hlö
Langkakwi 7 vrk alk. 1395 €/hlö
Kota Kinabalu 7 vrk alk. 1320 €/hlö

 

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot
  • 7 vrk majoitus keskitasoisessa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella.

Lentokenttäkuljetukset lisämaksusta, matkapituuden voit päättää itse, lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 1095 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kreikka

7 vrk 370 €/hlö 

Kanarian saaret

7 vrk alk. 565  €/hlö