Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Mauritius

Etelän auringon alla, Mauritiuksen paratiisisaarella, voi viettää ikimuistoisen loman.  Trooppisella saarella, kaukana kiireestä, sielukin lepää! 
Tämä Intian valtameren saari on rauhallinen ja korkeatasoinen lomakohde. Keinuvien palmujen, korallihiekkaisten rantojen ja turkoosinsinisen veden ympäröimissä hotelleissa elämä maistuu juhlalta. Tyylikäs saari on unelmien häämatka- ja merkkipäiväkohde, jossa tasokkaat ravintolat houkuttelevat ranskalais- ja kreolilaisvaikutteisilla herkuillaan. Mauritius on myös mainio kohde aktiivilomailijalle: mm golf- ja vesiurheilumahdollisuudet ovat loistavat. Ja sukeltaessa voi ihailla vedenalaista kauneutta: rantoja ympäröi yhtenäinen koralliriutta. 

Vaaleahiekkaiset uimarannat Mauritiuksen pohjoiskärjessä sijaitsevasta Grand Baista ulottuvat luoteisrannikkoa pitkin lähes Port Louisiin asti. Auringonlaskut ovat siellä erityisen upeita ja saaren turismi onkin saanut alkunsa juuri täällä. Rantalomailuun soveltuu erityisen hyvin ranta nimeltä Trou aux Biches, jonka edustalla on esim. snorklaukseen sopiva, suojaisa laguuni. 

2020 Esimerkkihinnat talvi/kevät

7 vrk alk. 985 €/hlö *** tähden yksiössä  

7 vrk alk. 1395 €/hlö *** tähden hotellissa All-inclusive palveluin 

7 vrk alk. 2049 €/hlö ***** tähden hotellissa puolihoidolla

 

Hintaan sisältyy

  • Lufthansan reittilennot veroineen
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • 7 vrk majoitus valitussa hotellissa/huoneistossa (lisävuorokaudet mahdollisia lisämaksusta) 


 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 985 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Costa del Sol

7 vrk alk. 385 €/hlö

Bali

7 vrk alk. 990 €/hlö

Malta

4 vrk alk. 320 €/hlö