Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Riviera Maya (Playa del Carmen)

Värikkään viehättävä Riviera Maya koostuu Playa del Carmenin kaupungistä ja Playacarin hotellialueesta Jukatanin niemimaalla Meksikossa, vain tunnin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä. Puhtaita vaaleahiekkaisia rantoja riittää silmänkantamattomiin turkoosina hohtavan Karibianmeren äärellä. Playa del Carmenin keskustassa sijaitsevat hotellit ovat melko pieniä ja  viihtyisiä  - isommat hotellit All-inclusive palveluineen sijaitsevat Playacarin alueella Playa del Carmenista länteen. Rantalomalla kannattaa myös tutustua läheisiin mayaintiaanien rauniokaupunkeihin kuten Tulum, Chichén Itzá ja Ek Balam. Suosittu matkailumaa Meksiko on vastustamaton ja värikäs yhdistelmä vaihtelevia maisemia, muinaiskulttuuria ja aurinkoista elämänasennetta. Aistit auki ja tutkimaan!

2019 Esimerkkihinnat 

6 vrk alk. 995 €/hlö *** tähden hotellissa  aamiaisella  tai
6 vrk alk. 1345 €/hlö **** tähden hotellissa  all-inclusive palveluin  

Hintaan sisältyy

  • Reittilennot veroineen
  • 6 vrk majoitus 3 tähden hotellissa (lisävuorokaudet mahdollisia lisämaksusta) 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

6 vrk alk. 995 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Meksikon Riviera Maya

6 vrk alk. 995 €/hlö

Mauritius

7 vrk alk. 1795 €/hlö

Arabiemiirikunnat

4 vrk alk. 665 €/hlö