Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Miami 

Florida on melkein kuin synonyymi auringolle! Miami South Beach on auringon, shoppailun sekä vilkkaan iltaelämän ystävien lomaparatiisi. Meren läheisyys takaa kulinaristeille suuren valikoiman mereneläviä ja paikallista ruokakulttuuria värittävät Miamin alueen lukuisat etniset ravintolat. Atlantin rantaviivan vaihtuvat värit, taustalla siintävät Miamin pilvenpiirtäjät, edessä South Beachin kuuluisat pastellinväriset Art Deco -talot ja matkabudjettiin sopivat Miami Beachin, Coconut Groven ja Bal Harbourin ostoskeskukset ovat aina yhtä houkutteleva yhdistelmä. Ocean Driven humusta voi suunnata myös erinomaisille golfkentille, meriakvaarioon tai Evergladesin luonnonpuistoon, joka levittäytyy läpi koko eteläisen Floridan. Evergladesin maisemat vaihtelevat mangrovesoista ja rämeistä mäntymetsiin ja puiston eläimistö alligaattoreista eksoottisiin lintulajeihin.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 1295 €/hlö

Hintaan sisältyy 

  • lennot veroineen
  • 7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa ilman aterioita

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 1295 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Riviera Maya

6 vrk alk. 995 €/hlö

Miami

7 vrk alk. 1295 €/hlö