Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

MINUN loma Pyhäjärvellä

 

Kesäinen Pyhäjärvi, luonnonkaunis, rentouttava ympäristö,  mielenkiintoinen ja kattava MINUN loma –erikoisohjelma valmennuksineen, harjoitteineen, yhteisine treeneineen ja ulkoiluineen on MINUN lomaa parhaimmillaan.Eteläisessä Virossa, Otepään kupeessa, kauniissa järvimaisemassa sijaitseva Pühajärve Spa tarjoaa ihastuttavat puitteet lomailuun, rentoutumiseen ja hyvään oloon, sekä mahdollisuuden erilaisiin hoitoihin: valittavana on sekä perinteisiä kylpylähoitoja hierontoineen sekä erilaisia kauneus- ja spa-hoitoja.  Hotelli toimii vanhassa Pyhäjärven kartanossa, jota on laajennettu ja nykyaikaistettu.  Hotelli sijaitsee aivan järven rannalla, kauniin vanhan puiston ympäröimänä.

MINUN loma –reissulla valmennusohjelmasta , sen sisällöstä ja toteutuksesta sekä treeneistä vastaa  Eija Viinikainen  Team Fenix Trainingista, ja reissuemäntänä toimii Katja Ijäs. 


Matkan ajankohta- ja hinta

21.-25.8.2019 (ke-su) 545 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 100,-. Yksinmatkustavan/ns parittomaksi jäävän on varattava yhden hengen huone.  

Hintaan sisältyy

  •  laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  •  kokoustilojen käyttö laivamatkojen aikana, kokoustilassa kahvit/teet/hedelmät
  •  ateriat laivamatkoilla: menomatkalla salaattibuffetlounas ruokajuomineen, paluumatkalla The Buffet -buffetpäivällinen ruokajuomineen
  •  kuljetukset virolaisella tilausajobussilla Tallinna-Pyhäjärvi-Tallinna, suomenkielinen opas mukana kuljetuksella 21.8.
  •  majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Pühäjärve Spa -hotellissa
  •  hotelliaamiaiset sekä buffetillalliset
  •  uima-altaan käyttö ja aamusauna päivittäin
  •  kylpytakit huoneessa
  •  valmennus- ja treeniohjelma personal trainer Eija Viinikaisen johdolla * reissuemäntä/matkanjohtaja Katja Ijäksen palvelut

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille  (ei esteettömiä kuljetuksia, retket/ohjelman toteutus edellyttää normaalia liikuntakykyä).  Matkalla tarvitaan passi tai EU-henkilökortti.

 

Varaa matkasi tästä!

21.08.2019 - 25.08.2019
545 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?