Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Montenegro

Montenegro on koko Ex-Jugoslavian välimerellinen helmi! Kuvaukselliset, jylhät maisemat, vahvojen värien kimara: voimakkaan vihreät havumetsät vuorten rinteillä ja kukkuloilla, sinertävän ja harmaan sävyissä kohoavat vuoret, turkoosinsinisenä kimmeltävä meri… Kotorin lahden pohjukassa sijaitseva suorastaan maalauksellinen Kotorin kaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Rantalomakaupunki Budvasta löydät tunnelmallisen vanhan kaupungin linnoituksineen - ja Budvan rannat ovat pitkiä, houkuttelevia, aurinkoisia…!


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 445 €/hlö

Hintaan sisältyy

  •  edestakaiset lennot Dubrovnikiin veroineen
  •  4 vrk majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella.

Lisävuorokaudet mahdollisia. Lentokenttäkuljetukset lisämaksusta.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 445 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Brasilia

6 vrk alk. 1280 €/hlö

Indonesia

7 vrk alk. 950 €/hlö

Karibian saaret

7 vrk alk. 1205 €/hlö