Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

MotoGp Qatarissa

Näe ja koe MotoGP:n tiukat tilanteet ja ratkaisunhetket paikan päällä, tapahtumien keskipisteessä! Huippukuskien taistellessa radalla tunnelma katsomoissa on huipussaan.       

Qatar on pieni mutta loistelias öljyvaltio Arabianlahdella. Qatar tarjoaa kävijöilleen rentouttavaa rantalomaa ja hyviä harrastusmahdollisuuksia sekä kiinnostavia retkiä unohtamatta hyviä ostosmahdollisuuksia. Qatar sijaitsee vain noin 6 tunnin lentomatkan päässä ja suora lento Helsingistä Dohaan loisteliaalla Qatar airwaysillä on jo itsessään elämys. Yhtiö lentää Helsingistä Dohaan parhaimmillaan jopa 2 kertaa päivässä. Dohan pilvenpiirtäjien kyllästämä horisontti on upea iltavalaistuksessa. Maa tarjoaa hienoja nähtävyyksiä kuten Islamilaisen taiteen museo tai upouusi Dohan kansallismuseo. Lisäksi voit vaellella perinteisessä, kankaita ja mausteita pursuavassa soukissa tai shoppailla moderneissa ostoskeskuksissa, makusi mukaan!   Pyydä tarjous!  


Matkan ajankohta ja hinta  

5 vrk (ke-ma) alk. 1190 €/hlö  + kisaliput 

Hintaan sisältyy

  • Qatar Airwaysin reittilennot sisältäen verot, ateriat juomineen ja istuinpaikat       
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • 5 vrk majoitus **** hotellissa
  • aamiaiset hotellissa      

 

  • Lisämaksusta
  • yhden hengen huonelisä (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  • kisaliput alk. 72 €/hlö, lippujen tilauskulut 30 €/tilaus

Viisumivapaus
Pohjoismaiden ja Baltian kansalaisilta ei vaadita viisumijärjestelyjä etukäteen, vaan heille myönnetään  viisumivapaus 3 kuukauden ajaksi saapumisen yhteydessä Dohan lentokentällä. Edellyttää että matkustajalla on etukäteen ostettu majoitus ja paluulentolippu.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen.  

Varaa matkasi tästä!

alk. 1190 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?