Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

New York

Haluatko nähdä Vapauden Patsaan, Empire State Buildingin ja YK:n päämajan? Kävellä Broadwaylla, Fifth Avenuella ja Central Parkissa, risteillä Hudson-joella? Vierailla Nykytaiteen museossa MoMassa, Guggenheimin museossa ja lukemattomissa taidegHaluatko nähdä Vapauden Patsaan, Empire State Buildingin ja YK:n päämajan? Kävellä Broadwaylla, Fifth Avenuella ja Central Parkissa, risteillä Hudson-joella? Vierailla Nykytaiteen museossa MoMassa, Guggenheimin museossa ja lukemattomissa taidegallerioissa? Nauttia maailmankuuluista musikaaleista?  Haukkaa oma palasi Isosta Omenasta – kun teet sen kerran, tiedät, miksi on palattava takaisin! 

allerioissa? Nauttia maailmankuuluista musikaaleista?  Haukkaa oma palasi Isosta Omenasta – kun teet sen kerran, tiedät, miksi on palattava takaisin! Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 970 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot veroineen

  • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa  3 tähden hotellissa ilman aterioita.

Lisävuorokaudet mahdollisia.

HUOM! Muistathan hankkia Yhdysvaltoihin tarvittavan ESTA-matkustusluvan viimeistään 72 h ennen matkaa.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 970 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Bilbao

3 vrk alk. 375 €/hlö

Kaupunkilomat

Lontoo

2 vrk alk. 299 €/hlö

Kaupunkilomat

Krakova

2 vrk alk. 295 €/hlö