Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Nivelterveys- ja liikuntaloma Portugalin Nazaréssa

Toukokuu Portugalissa ja ihastuttava Nazarén alue aavan Atlantin rannalla lumoaa ja yllättää siellä kävijän. Mielenkiintoinen PortugalI, ihastuttava Nazarén alue Atlantin rannalla, paljon historiallisia nähtävyyksiä, herkkuja ja paikallisia viinejä - ja Thalasso-merivesikylpylä hoitoineen!

Kaunis Nazarén pikkukaupunki sijaitsee keski-Portugalissa, noin 100 km pohjoiseen Lissabonista ja 230 km etelään Portosta, aavan Atlantin rannalla. Nazarén leuto ilmasto, mukavat, ystävälliset ihmiset, upea valo, perinteet ja kalastuselinkeino ovat aina innoittaneet taiteilijoitakin. Historiaa pursuava alue tarjoaakin ihanteelliset puitteet unohtumattomaan lomaan. Hotelli Miramar Sul sijaitsee upealla näköalapaikalla, jossa aika sujuu mukavasti myös allas- ja jumppaohjelmien parissa. Thalasso Portugal on kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarén kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta. Jodirikas meri-ilma tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Thalasso- eli merivesikylpylässä on tarjolla  paljon erilaisia hoitoja, lisäksi tällä Nivelterveys- ja liikuntalomalla ryhmälle on räätälöity oma lisämaksullinen Thalasso-hoitopaketti.


Matka-ajankohta ja hinta 

16.-23.5.2020 (la-la) 1555 €/hlö

Hintaan sisältyy

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Lissabon-Helsinki veroineen
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg
 •  lentokenttäkuljetukset esteettömällä bussilla
 •  majoitus 7 yötä  täysihoidolla (ei juomia, paitsi viimeisenä iltana)
 •  kokopäiväretki Batalhan pikkukaupunkiin ja Fatiman pyhiinvaelluskeskukseen suomenkielisen oppaan johdolla. Retkellä lounas.
 •  Nivelyhdistyksen matkanjohtajan palvelut koko loman ajan
 •  fysioterapeutti Petri Eerolan pitämät jumpat

Hintaan ei sisälly henkilökohtaista avustusta eikä aterioita lennoilla.

Lisämaksusta 

 • yhden hengen huonelisä 270 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
 • liittymälennot muualta Suomesta, kysy lisää toimistostamme.
 • Etukäteen varatut edestakaiset istumapaikat Finnairin lennoille alk.38 €/hlö. Huom, Finnair varaa veloituksetta paikat avustuspalvelun varanneelle ja hänen matkakumppanilleen. 
 • matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille 
 • Thalasso-hoitopaketti, joka varataan ja maksetaan paikan päällä

  VAIHTOEHTO A, hinta 420,45 €/hlö : *Lääkärin vastaanotto ja suomenkielinen tulkkaus* 5 tunnin mittaista käyntiä mineraalirikkaassa lämmitetyssä, dynaamisessa merivesialtaassa* 3 merilevähoitoa *2 Vichy-suihkua *2 Thalaxion-allashoitoa *3 paikallishierontaa
  VAIHTOEHTO B, hinta 285,65 €/hlö : *Lääkärin vastaanotto ja suomenkielinen tulkkaus *5 tunnin mittaista käyntiä mineraalirikkaassa lämmitetyssä, dynaamisessa merivesialtaassa *2 Thalaxion-allashoitoa  *3 paikallishierontaa
   

 • pelkkä yksittäinen allasosastolla käynti Thalasso-kylpylässä 20 €/hlö/ kerta, maksetaan paikan päällä

Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

16.05.2020 - 23.05.2020
1555 €/ hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: