Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia): 

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Lissabon  AY 1739 klo 18.20-21.10 
Lissabon - Helsinki AY 1740 klo 06.50-13.30 

Lauantai 14.5.
Iltalento AY 1739 klo 18.20 Helsingistä Lissaboniin, perillä klo 21.10. Suomenkielisen oppaan kanssa kuljetus Nazaréen noin 1,5 tuntia sekä majoittuminen. Myöhäinen iltapala.

Sunnuntai 15.5.
Aamiainen hotellin noutopöydästä. Aamujumppa hotellin ulkoalueella. Matkanjohtajan ja suomenkielisen oppaan infotilaisuus, opas kertoo mm. tarkempaa tietoa Thalasso-kylpylästä ja vapaavalintaisesta opastetusta kävelyretkestä. Vesijumppa hotellin lämmitetyssä altaassa. Vapaa-aikana voi käydä hotellin omalla minibussilla keskustassa tai Thalasso-kylpylässä. Illallinen hotellin näköalaravintolassa.

Maanantai 16.5. - Tiistai 17.5. 
Aamiainen hotellin noutopöydästä. Aamujumppa hotellin ulkoalueella. Suomalaisen paikallisoppaan vetämä kevyt patikointiretki hotellin ympäristössä. Vesijumppa hotellin lämmitetyssä altaassa. Vapaa-aikana voi käydä hotellin omalla minibussilla keskustassa tai Thalasso-kylpylässä. Illallinen näköalaravintolassa.

Keskiviikko 18.5.
Aamiainen hotellin noutopöydästä. Suomeksi opastettu retki lähiseudulle Batalhan historialliseen pikkukaupunkiin ja Fátiman vaikuttavaan pyhiinvaelluskeskukseen (yhteensä 6 tuntia kuljetuksineen ja lounaineen), sisältää pääsymaksun Batalhan upeaan keskiaikaiseen luostariin, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Batalhan monumentaalinen luostari rakennettiin 1300-1400 -luvuilla kiitokseksi espanjalaisista maahantunkeutujista vuonna 1385 läheisessä Aljubarrotan taistelussa saadusta voitosta. Siellä palaa myös ikuinen tuli kahdelle 1. maailmansodassa kaatuneelle tuntemattomalle portugalilaiselle sotilaalle. Luostarivierailun yhteydessä näemme mm. Portugalin asevoimien kunniavartion vaihdon sekä Avisin kuningasdynastian hautakammion. Retkeen sisältyy yhteinen lounas.                                           

Torstai 19.5.
Aamiainen hotellin noutopöydästä. Aamujumppa hotellin ulkoalueella. Vesijumppa hotellin lämmitetyssä altaassa. Vapaa-aikana voi käydä hotellin omalla minibussilla keskustassa tai Thalasso-kylpylässä. Illallinen näköalaravintolassa.

Perjantai 20.5.
Aamiainen hotellin noutopöydästä. Aamujumppa hotellin ulkoalueella. Vesijumppa hotellin lämmitetyssä altaassa. Vapaa-aikana voi käydä hotellin omalla minibussilla keskustassa tai Thalasso-kylpylässä. Yhteinen gastronominen buffet-illallinen viineineen hotellin näköalaravintolassa. Illan päätteeksi paikallisen kansantanssiryhmän värikäs ja vauhdikas esitys.

Lauantai 21.5.
Uloskirjoittautuminen hotellista ja lähtö aikaisin aamulla bussilla Lissabonin lentokentälle. Ryhmä saa hotellista aamiaiseväät mukaan bussimatkalle. Matka kestää noin 1,5 tuntia. Finnairin lento AY1740 Helsinkiin lähtee klo 06.50 ja saapuu Helsinkiin klo 13.30.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 400 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »