Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Nivelyhdistyksen jäsenille Wien adventtiaikaan

Itävallan ihana pääkaupunki Wien on sävelten koti. Tyylikkäässä kaupungissa soi Straussin kauniit valssit ja Mozartin musiikki, aina uusien sukupolvien rakastamina, aina uudet kuulijansa lumoavina. Valssikonsertit, operetit, oopperat, Wienin maailmankuulujen filharmonikkojen konsertit - ja tietysti Sacher-torttu - ovat erottamaton osa tätä ihastuttavaa kaupunkia. Wien on elegantti kaupunki. Keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Kaduilla kulkee tyylikkäitä wieniläisiä, jotka poikkeavat tunnelmallisiin kahviloihin, viihtyisiin ravintoloihin, muodikkaisiin putiikkeihin, pieniin viinitupiin. Koko kaupunki kertoo kuitenkin samalla pitkästä ja mielenkiintoisesta menneisyydestä ja keisarien kiehtovasta ja romanttisesta historiasta. Schönbrunnin palatsi ja Hofburgin linna muistelevat Sissi-keisarinnan tarinaa ja Frans Joosefin ja Elisabetin aikaa. Ja uusinta 2000-lukua ovat hämmästyttävä, kokeileva arkkitehtuuri, moderni taide ja teatteri. Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden. Jo adventin aikaan kaupunki on pukeutunut jouluun, vanhaa kaupunkia ja Pyhän Tapanin kirkon seutua valaisevat lukemattomat jouluvalot, joulutoreilta leijailee jouluglögin ja hehkuviinin tuoksu, ja tunnelmallinen joulumusiikki soi.

Esteettömyys on otettu Wienissä varsin hyvin huomioon huolimatta siitä, että monet nähtävyydet sijaitsevat vanhoissa, historiallisissa rakennuksissa. Ennen kaikkea kaupungin esteettömyydestä on olemassa paljon tietoa helpottamaan matkan suunnittelua. Liikkuminen kaupungissa on helppoa sekä kaduilla että joukkoliikenteessä. Kaikilla metroasemilla on hissi ja metrojen ensimmäisessä ja viimeisessä vaunussa on tilaa pyörätuoleille. Myös suurin osa busseista ja raitiovaunuista ovat esteettömiä.


Matka-ajankohta ja hinta

27.-30.11.2017 (ma-to) 

725 €/hlö standard kahden hengen huone
725 €/hlö esteetön kahden hengen huone

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 110 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen
  • lentokenttäkuljetukset Wienissä esteettömällä bussilla
  • majoitus keskustassa, Ibis Wien Messe -hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset, tervetulolounas
  • tulokuljetuksen yhteydessä kaupunkikiertoajelu
  • konsertti Kursalonissa, Mozartin ja Straussin sävelmiä, edestakaiset kuljetukset konserttiin esteettömällä bussilla
  • ​suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja kiertoajelulla sekä konsertissa

Lisämaksusta

Kokopäiväretki Bratislavaan esteettömällä bussilla, sis. lounas ja suomenkielinen opas mukana 140 €/hlö. Retken toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää, retki varattava ja maksettava jo etukäteen Suomessa.
 

Varaa matkasi tästä!

27.11.2017 - 30.11.2017
725 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?