Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Lentoaikataulu Finnair

Helsinki - Wien AY 1471 klo 08.30-10.00
Wien - Helsinki AY 1472 klo 11.15-14.40

Maanantai 27.11.      

 Finnairin reittilento Helsingistä Wieniin klo 08.30-10.00. Wienin lentokentällä vastassa suomenkielinen opas, jonka johdolla lähtö kaupunkikierrokselle (esteettömällä bussilla). Kiertoajelun aikana nähdään kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, mm. Hundertwasserhaus, Praterin huvipuisto, Uno-city ja Tonavan alue, Ring-kehäkadun varrella sijaitsevia upeita, historiallisia rakennuksia kuten Staatsoper, parlamenttitalo, Rathaus (kaupungintalo), Taidehistoriallinen ja Luonnonhistoriallinen museo, yliopisto ja Hofburgin talvipalatsi. Kiertoajelu kulkee myös Karlsplatz-aukion halki, jossa mm. Musikvereinin konserttitalo, Kaarlen barokkikirkko ja Secession taidenäyttelytalo. Nähdään myös hedelmä- ja vihannestori Naschmarkt, lukuisia puistoja ja vanhoja wieniläiskahviloita. Noin 2,5 tunnin kiertoajelu päättyy hotellille, jossa tervetulolounas hotellin ravintolassa sekä majoittuminen. Ilta vapaata aikaa.

Tiistai 28.11.

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Wienissä, tutustua omin päin kaupunkiin ja vaikkapa joulutoreihin. Illalla konsertti historiallisessa Kursalonin konserttisalissa, konserttiin edestakainen kuljetus bussilla hotellilta. Ohjelmassa Mozartin ja Straussin klassisia kappaleita, tanssia ja laulua.

Keskiviikko 29.11.

Aamiainen hotellissa. Vapaapäivä tai vaihtoehtoisesti kokopäiväretki Bratislavaan (lisämaksusta, edellyttää minimiosallistujamäärää). 
    
Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Kaupunkikuvaa hallitsee kukkulan laella sijaitseva Bratislavan linna, joka on aikojen saatossa kokenut kovia eri aikakausien kahinoissa ja tulipaloissa. Bratislavan kompakti keskusta hemmottelee matkailijaa ulkoilmakahviloilla, kellariravintoloilla, pikkuputiikeilla ja taidegallerioilla. 

Bratislavassa tehdään kävelykierros vanhassa kaupungissa, jonka aikana nähdään mm. Pyhän Martinin kruunajaiskirkko, raatihuone, Mikaelin torni, arkkipiispan palatsi, keskiaikainen yliopisto, kansallisteatteri ja muita hienoja, vanhoja rakennuksia ja palatseja. Kierroksen päätteeksi vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn ja ostoksille. Yhteinen lounas Bratislavassa ennen paluuta Wieniin. 

Ilta vapaata aikaa Wienissä.

Torstai 30.11.

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle, josta paluulento Helsinkiin klo 11.15-14.40.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »