Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

 

Norja

 

 

Bergen

Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee maan länsirannikolla reilun 400 kilometrin päässä Oslosta. Kaupunki on upea matkakohde, jossa voi yhdistää luonnon ja kaupunkiloman! Siellä onnistuu niin nähtävyyksien kiertely kuin ulkoilmassa reippailukin. Bergenin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat vuoret, vuonot sekä satama-alue Bryggen.

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 390 €/hlö

Hintaan sisältyy 

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Oslo

Pohjoismaisen kumppanimme Norjan pirteä pääkaupunki Oslo tarjoaa mukavia yllätyksiä sinne matkustavalle. Tunnetuimmat ja perinteiset nähtävyydet kuten  Akerhus-linnake, Kuninkaanpalatsi, Vigelandsparken-veistospuisto, Kon-Tiki-museo ja Holmenkollen helpon metromatkan päässä ovat innostavia ja lapsillekin kivoja päiväretkikohteita. Julkinen liikenne on helppo ottaa haltuun, mutta jo kävellen pääset tutustumaan keskustassa moneen paikkaan, vaikkapa uuteen oopperataloon, Karl Johans gate-pääkadulle ja varsinkin huipputrendikkäälle  keskustan satama-alueelle Aker Bryggen ja viereiseen Tjuvholmeniin. Kesähelteellä voit pulahtaa Oslovuonoon virkistäytymään ja rantalomasi saa persoonallisuutta, ja  terassikautta Oslossa vietetään vielä talvellakin. Oslo osaa ihastuttaa ja yllättää!

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 285 €/hlö

Hintaan sisältyy 

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Hurtigruten-risteilyt

Laivamatka lähes koko Norjan rannikon päästä päähän on takuuvarmasti unohtumaton elämys. Viikon kestävällä täysristeilyllä näet Norjan luonnon parhaimmillaan vuonoineen ja vuorineen, ja luonnon eri vuodenaikoina kauneimmillaan. Ei ole ihme, että tästä risteilystä puhutaan Maailman kauneimpana merimatkana. Hurtigruten on paikallinen laivayhtiö, ja paikallisuus näkyy myös mielenkiintoisilla kulttuuri- ja luontoretkillä pysähtymispaikoissa. Risteily lähtee päivittäin joko pohjoisesta Kirkkoniemestä etelään tai etelästä Bergenistä pohjoiseen. Voit tehdä koko risteilyn tai valita  vain osan reitistä lyhyempänä versiona. Räätälöimme koko matkan haluamallesi ajankohdalle, reitille ja kestolle  haluamallasi tavalla.

Esimerkkihinnat

 7 vrk alk. 965 €/hlö

Hintaan sisältyy 

  • Risteily Bergen-Kirkkoniemi  tai päinvastoin 7 vrk täysihoidolla
  • Lennot ja hotellimajoitukset lisämaksusta 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 285 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

02.12.2021

Joulutorien Berliini

995 €/hlö

Kaupunkilomat

Espanjan kaupungit

3 vrk alk. 359 €/hlö