Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Nunnia ja konnia -musikaali Tartossa

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina: kaupungissa toimii Viron suurin ja vanhin, vuonna 1632 perustettu yliopisto, Viron opetusministeriö sekä korkein oikeus. Viron vanhin, jo 150-vuotias, vironkielinen teatteri on Tarton Vanemuine-teatteri, jonka monipuolinen ja tasokas ohjelmisto sisältää draaman lisäksi balettia, oopperaa, operetteja ja maailmankuuluja musikaaleja. Ema-joki virtaa kaupungin halki, ja antaa sille oman ilmeensä. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Toomemägi, Kansallismuseo, Johanneksen kirkko, Eliel Saarisen suunnittelema Paavalin kirkko, raatihuoneentori, kasvitieteellinen puutarha ja vanhat puutaloalueet. Yli 90 000 asukkaan Tartto tunnetaan myös lukuisista ravintoloistaan ja pikkukahviloistaan. Kaupunkikuvassa ovat vahvasti mukana opiskelijat, onhan Tarton yliopisto suosittu myös suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa. Matkalla tehdään kaupunkikiertoajelu, vieraillaan Kansallismuseossa ja iltaohjelmana Nunnia ja Konnia -musikaalin ensi-ilta Vanemuine-teatterissa. Musikaali kertoo discokuningattaren urasta haaveilevasta Deloriksesta, hänen alamaailmassa viihtyvästä miesystävästä ja nunnaluostarista. Deloris joutuu pakenemaan ganstereita ja poliisi päättää suojella Delorista. Hän päätyy nunnaluostariin, jossa vapauteen ja vauhtiin tottunut Deloris joutuu törmäyskurssille kahden maailman välissä. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin huikea yhdistelmä - ja ilmoille raikuu discon, gospelin ja soulin tarttuvat sävelet. 

Matka-ajankohdat ja hinnat

24.-26.9.2021 (pe-su) 310 €/hlö
12.-14.11.2021 (pe-su) 310 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Dorpatissa
  • hotelliaamiaiset, yksi illallinen, yksi lounas ja yksi keittolounas
  • paikallisen, suomea puhuvan oppaan palvelut Tallinna-Tartto-Tallinna bussimatkoilla ja kaupunkikierroksella sekä museokäynnillä
  • opastetuttu kaupunkikiertoajelu
  • vierailu kansallismuseossa
  • permantolippu Nunnia ja konnia -musikaaliin

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 75 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  • ateriat ja hytit laivalla, kysy lisää toimistostamme

Varaa matkasi tästä!

24.09.2021 - 26.09.2021
12.11.2021 - 14.11.2021
310 €/hlö
310 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Teemamatkat

23.12.2021

Joulu Rakveressa

390 €/hlö

Teemamatkat

30.10.202127.11.2021

My Fair Lady -musikaali Tallinnassa

170 €/hlö