Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Oopperalaulaja José Curan konsertti Tallinnassa

Maailmalla tunnettu oopperalaulaja, tenori José Cura konsertoi Virossa marraskuussa. Cura on syntynyt 1962 Argentiinassa, mutta vaikuttanut pitkään mm. Italiassa, jonne hän muutti vuonna 1991. Seuraavan vuonna hän teki oopperadebyyttinsä Veronassa oopperassa ”Pollicino”.  Hän on esiintynyt myös Yhdysvalloissa, ensi kerran Chicagossa vuonna 1994, ja maailmankuulun Metropolitanin lavalla New Yorkissa ensi kerran 1999. Myös Lontoon Covent Gardenissa Cura on esiintynyt. Parhaiten hänet tunnetaan nimiroolistaan Giuseppe Verdin oopperassa Otello, jossa roolissa hän on esiintynyt ympäri maailmaa. Muita tunnettuja rooleja ovat mm. Samson oopperassa Samson and Delilah sekä Canion rooli Pajatso-oopperassa. 

José Cura on paitsi oopperalaulaja, myös kapellimestari, oopperaohjaaja ja valokuvaaja.  Hän on toiminut mm. Wienin Filharmonikkojen sekä Sinfonia Varsovian kapellimestarina, ja johtanut uransa aikana monia oopperaesityksiä, joista tunnettuja ovat esimerkiksi Cavalleria rusticiana sekä Madama Butterfly.  Hänen johtamiaan konserttiteoksia ovat mm. Pjotr Tšaikovskin viides ja Sergei Rahmaninovin toinen sinfonia. Virossa hän on esiintynyt aiemmin myös Saarenmaan oopperapäivillä, ja nyt tänä vuonna Tallinnan lisäksi hän konsertoi Viron kansallisen sinfoniaorkesterin säestyksellä myös Pärnussa.   

Matka-ajankohta ja hinta 

19.-20.11.2021 (pe-la) 180 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • hotellikuljetukset Tallinnassa, saavuttaessa opas mukana
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Park Inn by Radisson Centralissa
  • hotelliaamiainen
  • konserttilippu  

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu 40 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • ateriat ja hytit laivalla, kysy lisää toimistostamme

Varaa matkasi tästä!

19.11.2021 - 20.11.2021
180 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Teemamatkat

23.12.2021

Joulumatka Tarttoon

alk. 340 €/hlö

Teemamatkat

23.12.2021

Joulu Rakveressa

390 €/hlö