Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Oopperan kummitus -musikaali Tallinnassa

Tarton Vanemuine-teatteri esittää Oopperan kummitus -musikaalin Tallinnassa Alexelan konserttisalissa. Musikaali on ranskalaisen Gaston Lerouxin kirjoittama kauhuromaani, joka ilmestyi vuonna 1910. Andrew Lloyd Webberin musikaali ja siihen perustuva elokuva toivat koskettavan ja opettavaisen tarinan kuuluisuuteen 1980-luvulla. Tarina kertoo aidosta rakkaudesta, menetyksestä sekä siitä, että ulkoinen ja sisäinen kauneus eivät välttämättä kulje käsi kädessä. Tarinan päähenkilö on Erik, jonka kasvot ovat epämuodostuneet. Sisimmältään kaunista Erikiä ei ole koskaan arvostettu, vaikka hän on lahjakas niin musiikissa kuin monessa muussakin taiteessa. Erikiä pelätään ja inhotaan. Hän asettuu asumaan Pariisin oopperatalon kellareiden alapuolelle ja saa ihmiset uskomaan, että oopperassa kummittelee. Erik rakastuu orpotyttö Christineen ja opettaa häntä laulamaan. Christinen lapsuudenystävä ja ihastus astuu kuvioihin mukaan ja näin Christine on vaikean päätöksen edessä. Musikaali esitetään viroksi, tekstitys englanniksi ja suomeksi.


Matka-ajankohta ja hinta

25.-26.4.2020 (la-su) 179 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 45 €. Ykisnmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • kuljetukset satama - hotelli - satama
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa
  • hotelliaamiainen
  • parvilippu musikaaliin
  • suomenkielisen oppaan palvelut menokuljetuksen aikana

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia.) Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

 

Varaa matkasi tästä!

25.04.2020 - 26.04.2020
179 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: