Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Östnylands läsarresa: Fem majdagar i Budapest!

Budapest, Donaus drottning, är en av Europas vackraste städer och på våren förstås särdeles bedårande. Den mäktiga Donau-floden som flyter genom staden delar den i Buda och Pest. Vardera delen är som en stad i sig. På Buda-sidan ligger många historiska byggnader och sevärdheter liksom också härliga grönområden. I Pest rör man sig längs breda esplanader och bulevarder. Här kan man flanera längs de livliga gågatorna och utforska affärerna eller slå sig ner på något av de trendiga gatucaféerna i hjärtat av staden. Man tar sig från den ena sidan till den andra längs någon av de stiliga och utsmyckade broarna.

På Östnylands vårresa besöker man förutom Budapest även konstnärsstaden Szentendre och en lokal vingård i Etyek. En kryssning på Donau ingår i programmet och avslutningsvis ett besök i kejsarinnan Sissis palats i Gödöllö.

Östnylands representant följer med på resan.


Restid och pris

14.-18.5.2019 (ti-lö) 1095 €/person

Tillägg för enkelrum: 210 €. Ensamresande bör boka enkelrum.

Tillägg för busstransport: abonnerad buss Lovisa-Borgå-flygstationen, tur-retur 40 €/person.( Busstidtabellen ska informeras senare)

Priset inkluderar

  • flyg H:fors-Budapest-H:fors med Finnairs ruttflyg i turistklass inkl. skatt
  • transporter enligt reseprogrammet i Budapest
  • inkvartering i dubbelrum
  • hotellfrukostar och andra måltider enligt programmet: 3 luncher, 1 lätt lunch, 1 middag med tillhörande drycker (under kryssningen)
  • utfärder: rundtur i Budapest, utfärd till Szentendre med besök i marsipanmuseet, vinutfärd till Etyek inkl. vinprovning, besök i saluhallen, utfärd till Gödöllö och Sissis palats.
  • svenskspråkig guide under transporter och utfärder

Resan lämpar sig inte för rörelsehämmade, varken hotell eller transporter är anpassade och man rör sig tidvis till fots.

 

Varaa matkasi tästä!

14.05.2019 - 18.05.2019
1095 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?