Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Östnylands läsarresa: Besök julmarknaderna i Wien och Bratislava 

Österrikiska Wien är tilldragande och intressant året om och alldeles särskilt i adventstid. Då klär sig staden i julskrud, den gamla staden och  Stephansdomen illumineras av vacker julbelysning, på julmarknaderna svävar doften av julglögg och glühwein och tonerna av julmusiken ljuder. Såväl Strauss valser som Mozarts musik bedårar nya generationer i den vackra staden. Kejserlig prakt och gamla mellaneuropeiska palats blandas med modern livsstil. I gatubilden syns stiliga och moderna stadsbor på de trivsamma caféerna och restaurangerna, i modebutikerna och i de små vinstugorna. Samtidigt strålar hela staden av ett långvarigt och intressant förflutet och kejsartidens spännande och romantiska historia. Under tredagarsresan ser vi de bästa bitarna av Wien! Och samtidigt besöker vi också grannlandet Slovakien för att se huvudstaden Bratislava med sina tjusiga julmarknader förbereda sitt julfirande.


Resans tidpunkt och pris

2-4.12.2019 (må-on)  835 €/person

Tilläggspris för enkel rum: 130 €. Ensamresande bör boka enkel rum.

Tilläggsavgift för busstransport: abonnerad buss Lovisa-Borgå-flygstationen-Borgå-Lovisa 40 €/person. (Busstidtabellen ska informeras senare)

I priset ingår:

-flyg Helsingfors-Wien-Helsingfors med Finnairs ruttflyg inkl. skatt i turistklass
-transporter enligt reseprogrammet i Österrike och Slovakien
-inkvartering i dubbelrum
-hotellfrukostar och tre (3) luncher med måltidsdryck
-utfärdsprogram: rundtur med buss i Wien, promenadtur i centrum av Wien, besök på Wiens berömda Christkindl Markt-julmarknad, kyrkokonsert, rundtur i Bratislava och besök på slottskullen, promenadtur i gamla stan i Bratislava och besök på julmarknaden.
-svenskspråkig guidetjänst på resorna och utfärderna

Resan lämpar sig inte för rörelsehämmade (varken hotellet eller transporterna är handikappanpassade och flera promenadturer företas).

Varaa matkasi tästä!

02.12.2019 - 04.12.2020
835 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?