Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pääsiäinen Wienissä

Keväinen Wien pääsiäistoreineen, Wachaun-jokilaakso kukkivine aprikoosipuineen ja Schlosshofin barokkilinnan viehättävät pääsiäismarkkinat ja 10.000 kukkivaa narsissia ja tulppaania! Tyylikkäässä kaupungissa soi Straussin kauniit valssit ja Mozartin musiikki, aina uusien sukupolvien rakastamina, aina uudet kuulijansa lumoavina. Valssikonsertit, operetit, oopperat, Wienin maailmankuulujen filharmonikkojen konsertit - ja tietysti Sacher-torttu - ovat erottamaton osa tätä ihastuttavaa kaupunkia. Wien on elegantti kaupunki. Keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Kaduilla kulkee tyylikkäitä wieniläisiä, jotka poikkeavat tunnelmallisiin kahviloihin, viihtyisiin ravintoloihin, muodikkaisiin putiikkeihin, pieniin viinitupiin. Koko kaupunki kertoo kuitenkin samalla pitkästä ja mielenkiintoisesta menneisyydestä ja keisarien kiehtovasta ja romanttisesta historiasta. Schönbrunnin palatsi ja Hofburgin linna muistelevat Sissi-keisarinnan tarinaa ja Frans Joosefin ja Elisabetin aikaa. Ja uusinta 2000-lukua ovat hämmästyttävä, kokeileva arkkitehtuuri, moderni taide ja teatteri. Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden.

Matka-ajankohta ja hinta

14.-17.4.2022 (to-su) 1245 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  •  Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen
  •  matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan
  •  majoitus 3 yötä hotellissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
  •  hotelliaamiaiset, 3 x lounas 
  •  lentokenttäkuljetukset Wienissä, sekä muut ohjelman mukaiset kuljetukset
  •  kaupunkikiertoajelu ja Schönbrunnin linnan pääsiäistori, kävelykierros vanhassa kaupungissa, Freyung-aukion pääsiäistori ja kakku kahvit, kokopäiväretki Wachau-Tonavan jokilaaksoon ja Stift Melkin barokkiluostariin, viininviljelykset ja Schlosshofin barokkilinna ja pääsiäismarkkinat
  •  kuljetuksilla ja retkillä suomenkielinen opas

Lisämaksusta:

  •  yhden hengen huonelisä 165 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  •  liittymälennot muualta Suomesta
  •  etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoilla

Varaa matkasi tästä!

14.04.2022 - 17.04.2022
1245 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?