Pääsiäismatka Prahaan

Tsekin tasavallan sekä historiallisen Böömin pääkaupunki Praha on kultainen kaupunki Euroopan sydämessä. Prahassa elät historian kirjan kiehtovilla lehdillä ja seikkailet eri vuosisadoilla, koet tunnelmia vaiheikkailta ajoilta ja suurista myllerryksistä, nautit jännittävistä tarinoista ja hämmästelet monia kohtaloita. Ainutlaatuisen kaunis Prahan kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle, ja Vltava-joki eli Moldau virtaa ylväänä sen halki. Prahassa on paljon vanhaa ja arvokasta: sen sydän on tietysti kiehtova, "ikivanha" vanha kaupunki, ja uudempienkin osien ikää lasketaan jo sadoissa vuosissa. Praha on kirkkojen, linnojen ja palatsien kaupunki, se on myös gotiikan, renessanssin, barokin ja jugendin, kaupunki, joka on kulkenut pitkän tien kulta-ajaltaan keskiajalta 1900-luvun kuohuviin vuosikymmeniin ja itsenäisyyden aikaan. Prahan nähtävyyksien lista on loputon. Vanha kaupunki on yhtä suurta nähtävyyttä: kuin oma historiallinen
maailmansa, joka jälleenrakennettiin toisen maailmansodan tuhojen jälkeen. Vanhan kaupungin aukiota kehystää lukemattomat historialliset rakennukset, joista komein on raatihuone hämmästyttävine kelloineen. Ja raatihuoneen tornin näköalatasanteelta avautuu upea näkymä: Praha, tämä mahtava kaupunki!


Matka-ajankohta ja hinta 

18.- 22.4.2019 (to-ma) 785 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 240 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Praha-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset Prahassa
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • buffetaamiainen sekä ohjelmassa mainitut ateriat; 2 x lounas, 1 olut kävelykierroksella
  • ohjelmassa mainitut retket ja kuljetukset
  • suomea puhuvan paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaa matkasi tästä!

18.04.2019 - 22.04.2019
785 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

06.11.2019

Argentiina - elämyksiä Etelä-Amerikassa

10 pv alk. 2495 €/hlö

Kaupunkilomat

Zagreb

2 vrk alk. 340 €/hlö

Kaupunkilomat

Qatar

alk. 980 €/hlö