Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pääsiäismatka Prahaan

Pääsiäisen voi viettää mukavasti Euroopan sydämessä, vanhassa Böömissä, perinteikkäässä ja historiallisessa Prahassa. Tšekin tasavallan sekä historiallisen Böömin pääkaupunki Praha on kultainen kaupunki Euroopan sydämessä. Prahassa elät historian kirjan kiehtovilla lehdillä ja seikkailet eri vuosisadoilla, koet tunnelmia vaiheikkailta ajoilta ja suurista myllerryksistä, nautit jännittävistä tarinoista ja hämmästelet monia kohtaloita. Ainutlaatuisen kaunis kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle, ja Vltava-joki eli Moldau virtaa ylväänä sen halki. Prahassa on paljon vanhaa ja arvokasta: sen sydän on tietysti kiehtova, "ikivanha" vanha kaupunki, ja uudempienkin osien ikää lasketaan jo sadoissa vuosissa. Praha on kirkkojen, linnojen ja palatsien kaupunki, se on myös gotiikan, renessanssin, barokin ja jugendin kaupunki, joka on kulkenut pitkän tien kulta-ajaltaan keskiajalta 1900-luvun kuohuviin vuosikymmeniin ja itsenäisyyden aikaan. Prahan nähtävyyksien lista on loputon. Vanha kaupunki on yhtä suurta nähtävyyttä: kuin oma historiallinen maailmansa, joka jälleenrakennettiin Toisen maailmansodan tuhojen jälkeen. Vanhan kaupungin aukiota kehystävät lukemattomat historialliset rakennukset, joista komein on raatihuone hämmästyttävine kelloineen. Ja raatihuoneen tornin näköalatasanteelta avautuu upea näkymä: Praha, tämä mahtava kaupunki!


Matka-ajankohta ja hinta 

10.-13.4.2020 (pe-su) 790 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 180 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Praha-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset Prahassa
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Prahan keskustassa
  • hotelliaamiaiset, 2 lounasta
  • matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen.  

Varaa matkasi tästä!

10.04.2020 - 13.04.2020
790 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Budapest

2 vrk alk. 254 €/hlö

Kaupunkilomat

19.04.2019

Pääsiäinen Gdanskissa

585 €/hlö

Kaupunkilomat

10.11.201910.11.2019

Pitkä loma Aurinkorannikolla hotelli Barracuda

alk. 1195 €/hlö